Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:hhh:
Karnım ağrıdı gülmekten ya.
Hala ama hala. Luffy'yi savunacam diye diyecek bir laf bulamayıp Law'a saydırma çabaları.
Boş... Boş ya ben şimdi buna ne diyeyim. O kadar boş ki, savunma yapma ihtiyacı bile hissetmiyorum.
Ama hadi adet yerini bulsun.
Luffy'nin de gözünün üstünde kaşı var ama... :hıh:
Luffy'nin ana karakter olduğu bir seride luffy'i sevmiyorsan seriyi bırak zaten. Bu saatten sonra luffy göreceksin. Rosi gibi fb karakterleri en fazla 5 10 bölüm gösterilir, sonra da unutulur.
 
Her zaman demiş ama bu sonrasını da kapsar gibi. Yine de Zoro-Sanji-Usopp oluşumu için seri sonunda bile yetersiz. Yani ben Zoro ve Sanji'nin yanına Usopp düşünemiyorum. :rolleyes:



E.Oda karakteri kendi çizgisinde bıraktıysa muhakkak. :rolleyes:
Iste bende dün bunu savundum.
Zoro,sanji,usopp çok sacma bir üçlü. Jinbei daha cok yakısıyor.
 
Ben bu dediğin noktada kaç kere Luffy'e de böyle bir rakip lazım diye yorumda bulundum. Bir ara Kid için böyle bir beklentim vardı. @Master of Puppets ile kaç kere tartışmışızdır bunu. Öyle Luffy'e takıldığınız, boş laflar attığınız sırada biz de gazamızı alamayıp sizin sevdiğiniz karakterlere laf sokuyoruz diye tam olarak düşüncelerimiz o yönde anlamı çıkmıyor. Dediğim gibi ne ekiliyorsa o biçiliyor. Ben Kid'in o lafını adadan gidiyor diye de anlamadım. Sizin Kid için övgü kaynağı yapıp Luffy'e laf soktuğunuz durumlar bir bir karşınıza çıkıyor ama hala bir Luffy'e laf sokma durumu. Kid çok gururlu biri gibi tavır takındı. Kimseye güvenemem felan dedi.

Kid ittifaklarla işim olmaz dedi. Seni öldürmediğime dua et dedi. Sonra Luffy ile çocukca atışıp bir rekabete girdi. Ardından tayfasına Hasır Şapkaların ardında kalmayın diye de kendi dedi. Yani Kid'in atarları boş çıktı, bu bu kadar basit.

Luffy neyse o, doğal bir şekilde davranıyor. Kid ise gördük triplere girdi. Sonra o tripleri yedi. Ve yine aynı şekilde Samurayların ölmesi bizi ilgilendirmez diyip şekil durmaya çalışıyor. Polyannacılık oynuyor sizin tabirinizle.
Ne zaman ne dediğin beni bağlamaz.Bir kere öyle dediysen 100 kere diğer türlü dedin.Zaten genel problemin birisi senin karakterine laf attığı zaman kendi karakterini savunacağına laf atanın fani olduğu karaktere laf atman.Ya kendi karakterini savunacak argumanın yok ya da tartışma arıyorsun.

Kid Luffy ile ittifak yaptı da haberimiz mi yok ? Hala aynı şeyi yapıyorsun.Kid adadan kaçıp gidiyor diyenler gibi görmüyorsun inatla.Belki de cidden anlamıyorsun.Bilmiyorum.

Adamın lafını yediği falan yok.Yolların kesişmiş olması ittifak yaptıkları anlamına gelmiyor.Her şeyi peygamberinize bağlamaktan vazgeçin.Ağlayip zırlayıp kurtar bizi Luffy-sama laflarıni anca kendini korumaktan aciz,sevimsiz polyanalar söyler.
 
Luffy'nin ana karakter olduğu bir seride luffy'i sevmiyorsan seriyi bırak zaten. Bu saatten sonra luffy göreceksin. Rosi gibi fb karakterleri en fazla 5 10 bölüm gösterilir, sonra da unutulur.
Luffy'yi sevmediğim alıngan fanların tribi zaten. Ben Luffy'ye çok nadir laf söylerim. Ama plot armoru onun değil, Oda'nın suçu. Sırf Luffy'ye laf söylememek için plot armoru yok sayacak ya da gıkımı çıkarmayacak değilim tabi.
He sen veya bir başkası, ne düşünüyor, ne hatırlıyor hiç umrumda değil. Ben seviyorsam, benim için değerlidir. İster 5 bölümlük karakter olsun, ister flashback karakteri olsun. Luffy'nin esas karakterliğini savunmak için saçma bir argüman olmuş.

Ama en saçması "Ana karakteri sevmiyorsan seriyi bırak" demen. Öncelikle sanane! Dahası böyle bir çıkarıma varırken seni kim kriter merceği kabul etti. Dahası binlerce karakterin olduğu seriyi esas karakterden ibaret saymak kadar anlamsız bir davranışı eleştirmek de acayip sıkıcı hani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık