Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayın da Kid şu an kendi yolundan gidiyor demek saçmalığın daniskasıdır.
Neden? Geçen bölüm Luffy gemiye g4 açtığı için aralarında rekabet var, ondan agza gelip açtı denmiyor muydu? Kid'in bu bölüm takip edin deme nedeni neden ona bağlanmasın?

Evet, Oda Kid'in o sözünden sonra böyle yansıtması kötü oldu. Yinede ben Law gibi olacağını düşünmüyorum. Hiç değilse adam kendi tayfasını alıp, öyle gelmiş. Başkalarına bel bağlamamış. Bel bağladıktan sonrada triplere girmemiş.
 

Üye silindi 1004

Saçmalığın daniskası olan şey hiç bir şeyi tek başına beceremeyen ana karaktere birilerinin yardım etmek zorunda olduğu gerçeğidir.Bunu görmek istemeyen doğal tabi.

@Yubashiri-sama sen haklısın.
Samurayların ölmesini takmayınca pembiş polyanna olmamış oluyor. Düşmanı dediği adamı öldürmediğiden bahsedip sonrasında onunla çocuk gibi atışması, rekabete girmesi, polyanna tarzı olmuyor.
Bak adam çok güzel açıklamış. Öldürürüm diye atar gider yapıp sonra kanka olmakla oluyor polyannacılık.
 
Sen argüman olabilecek bir şeyden mi bahsettin de cevap vereyim? Luffy'nin yaptıklarını da görüyoruz Manga'da, Law'ın yaptıklarını da. Zaten öyle olduğu için plot, bal, senaryonun farkında gibi alakasız şeyler yoruma katılıyor. ;)
Geriye op bırakmadın neden bahsetsin bu millet
 
Saçmalığın daniskası olan şey hiç bir şeyi tek başına beceremeyen ana karaktere birilerinin yardım etmek zorunda olduğu gerçeğidir.Bunu görmek istememen doğal tabi.

@Yubashiri-sama sen haklısın.
Aksi diğerleri için geçerli değil yani? Kid'in tek başınayı bırak birileriyle bile neyi başardığını gördün? Şu an Kid'in bir şeyler başarması için Luffy'den yardım aldığını da söyleyebiliriz bakış açısına göre.
 
Kata bile korkudan ne yapacağını şaşırmıştı. Zoro'yla Sanji'yi aynı anda alacakmış Kata güleyim de boşa gitmesin. Enma'yla beraber bir adayı ortadan ikiye yaracak seviyeye gelen Zoro'yu, Kata anca rüyasında indirir.
Adayı mı ortadan ikiye ayıran :D Güldürdün yine ilahi sen :D Kıyının bir kenarını kesiyor Zoro.Korkması meselesi de ayrı komik.
 
Hep Oda'ya laf atıyonuz zaten. Ben bir kere de Law üzerinden Oda'ya laf attığınız görmedim, bu Oda sadece Luffy konusunda laf atılacak biri zaten. Her defasında şunun altına sığınmaktan vazgeçin. Ben de Law üzerinden Oda'ya laf attım o zaman , sen de öyle değerlendir.
:hhh:
O senin körlüğün. Milyonkere bahsini ettim. Yeter ya hani.
Ki Luffy üzerinden Oda'ya laf etmemle Law üzerinden Oda'ya laf etmem aynı şey değil. Biri Oda'nın kucağında taşıdığı başrolü, diğeri bir çok açıdan yarım yamalak işlediği yan karakteri.
O yüzden kıvırıp ikimizin yaptığı şeyi aynı kefeye koymaya çalışma. Hatalı ve alıngan davrandığın gerçeğini kabul et. Korkma erimezsin. Sana gülmem de. Luffy'ye çocuğunu 10 yaşına kadar emziren analardan farklı davranmayan Oda'yı yaptıkları için bu kadar sevdiğinin zaten farkındayım. Yeni bir şey olmaz.
 

Üye silindi 1004

Adayı mı ortadan ikiye ayıran :D Güldürdün yine ilahi sen :D Kıyının bir kenarını kesiyor Zoro.Korkması meselesi de ayrı komik.
Kıyının bir kenarını basit bi hareketle kesiyor yalnız. Ciddi anlamda bir şeyler kesmeye kalktığında Kata'ya kaçacak delik kalmaz. ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık