Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eichiro Oda Ölürse Ne Olur?

Adam ölürse en güzel bizi en tatmin edecek şekilde bitse bile aklımızda hep aynı soru işareti kalacak. Acaba böyle mi bitecekti? Oda nasıl bitirecekti? Sonunun keyfini hiç süremeyeceğiz bence. İnşallah ölmezde bitirir bir şekilde.
 
Oda ölürse seri bitene kadar başkasına yaptırırlar. Bittikten belli bir süre sonra öldüğünü açıklarlar. Ama benim bir teorim var Oda zaten öldü:hhh: Japonlar onun benzerini üretip kanallara çıkarıyorlar. Ha ne zaman öldü derseniz 2 yıl atlamasından hemen sonra.
 
Hiro mashima devralsın. Hem deli gibi dövüş görürüz hem de bölümler 20'den aşağı olmaz. Tabi zoro'nun arkadaşlık gücüyle kaidou bile alabilir o zaman ama olsun :(
 

Üye silindi 1004

Taş gibi gençler var onlardan birisi devralır. Olmadı editörlerinden biri devam eder.
 
Diyaloglarda bariz değişikliler edilecektir ama ben hikaye ve korsan teması üzerinden pek farklılık olamayacağını düşünüyorum. Yanı Elbaf'i başkasi yazsa cok fark olmayacaktir. Hikaye belliyse. Hatta daha iyi dövüşler bile cizilebilir. Son bölümle beraber bu adamın tek tutunduğu dalı gizemler bana göre. Başka bir olayı yok zaten. Dövüş zaten yok, mantık hak getire, okuyucuya saygı sifir vb. Adamın kendi yaratığı evrene saygısı yok bari başladı gelirse sorumluluk bilinci ile daha temiz ve güzel yazar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık