Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Half-Life 2'de oyun içi "Yükleniyor" kısmında takılma/donma sorunu yaşıyorum, 1dk kadar sürüyor ve sonra oyun devam ediyor. Bu sorunu yaşayıp, düzeltebilen var mı? Biraz araştırıp ne bulduysam denedim ama bir sonuca varamadım. Half-Life 1 ve ek paketlerinde de aynı sorun vardı ama 1 saniye bile sürmüyordu, o yüzden önemsememiştim. Oyun motoru ile alakalı olduğunu söyleyen yorumlara da denk geldim, eğer öyleyse boş yere uğraşmak istemiyorum.
1 dakika kadar bekliyorsan ortada ciddi bir sorun var demektir. Oyunun programlanma biçiminden dolayı ara sıra yükleme ekranının çıktığı doğrudur ama bu en fazla 5-6 saniye süren bir şey normalde.
 
1 dakika kadar bekliyorsan ortada ciddi bir sorun var demektir. Oyunun programlanma biçiminden dolayı ara sıra yükleme ekranının çıktığı doğrudur ama bu en fazla 5-6 saniye süren bir şey normalde.
Bazı ayarlar yapınca; önce 1dk yüklüyor, sonra o 1dk yüklediği yükleme ekranlarını dediğin gibi 5 saniye gibi bir sürede yükleyip geçiyor. Böyle bir sorunu Zelda BotW'da (Emülatör)yaşamıştım ama harita paketi gibi bir şey yükleyip çözmüştüm o sorunu.

4 saat oynamış görünüyorum oyunu ama daha bir gelişme kaydedemedim, hevesim kaçana kadar deneyeceğim gibi.
 
Ps store’a indirimler bütün haşmetiyle geri geldi. @Dattebayo..! @Kuroro
Geleceğini önceden söylemişlerdi. Yaptıkları çakallığa bir açıklama getirmediler, bir ay bizim milletten cukkalayabildiği kadar cukkaladılar ve bu dahil önümüzdeki indirim günlerinde zaten unuturlar diye salağa yattılar herhalde. Bize layık görmedikleri indirim değil de ondan bir önceki indirim dönemi çok daha iyiydi diye hatırlıyorum ama buna da şükür. Tabi yaşadığımız hayatı ayrı ekonomimizi ayrı seveyim oyunlarından tut teknolojik aletlerine kadar her şey inanılmaz pahalı.
 
@Raiden @Dante13 @Eustass Captain Kidd

167 saatin ardından Witcher 3 bitti. Skellige'deki birçok soru işareti hala duruyor ve gvent oynamadığım bir sürü adam var. Yani istesem 200 saate tamamlardım, ama hikayenin ilerlemesi lazımdı artık. Şu an Heart of Stone oynuyorum. Gaunter O'Dimm diye ilginç bir tip var, onunla uğraşıyorum.
 

Üye silindi 5781

MB Bannerlord 2.
Abi oyuna aşık oldum , gelen en güzel yeniliklerden bir tanesi de artık prestijin arttıkça tavern'daki gönüllü askerler sana daha düsük maaliyetle gelmek istiyorlar hatta bedava gelen de var.Savaş mekaniklerini bahsetmiyorum , eğer pcniz iyiyse Savaş alanını ayarlardan yükseltip muhteşem bir muharabenin içinde bulabilirsiniz kendinizi.

120-130 TL'ye değer mi?
Karantinadayız kesinlikle değer.MB serisini sevenler zaten halihazırda almıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık