Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Bizi sürekli bilgilendir.
Elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım.
Geçmiş olsun. Bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalışın. İnşallah ailecek atlatırsınız virüsü.
Hocam hangi semt?

Geçmiş olsun bu arada.
Kendinize dikkat edin hocam.
Sağolasınız teşekkür ederim. İstanbul Kartal.

Var mı belirtiler hocam?
Ateş ve halsizlik ve öksürük var. Ayrıca her derin nefes aldığımda akciğerlerim sanki birisi igne batırıyormuş gibi acıyor.

Bir de bu benim gözlemim bilimsel dayanağım yok belirteyim baştan. Benim gördüğüm korona virüsünün halsizlik belirtileri çok çok ağır. Benim annem köylü kadınıdır, hasta oldu mu işini yapmaya devam eder hiç sıkıntı çekmezdi ama bu sefer yattığı yerden bile zor hareket eder oldu. Aynı şekilde babamda ve ablamda ben destek olmasam ayakta duramıyorlardı.

Bende normalde hasta olsam bile bu halsizlik bana koymazdı. Şuanda öyle bir haldeyim ki attığım her adım aldığım her nefes can yakıyor.
Çok geçmiş olsun......
Sağolasınız.
 
Sende de şiddetli öksürük vardı sanırım. Moralini yüksek tut ailenin sana ihtiyacı var inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu. İyileşme oranı çok yüksek dünya genelinde test yapılan sayısı çok az olduğu için aslında iyileşme oranının gripten bile iyi olabileceğini söylüyorlar.

Ailenizin yurt dışı bağlantısı var mıydı hocam dolaylı da olsa
Beni düşündüğün ve desteğin için çok teşekkür ederim ama sanırım bir başkasıyla karıştırdın. Ben iyiyim. Hatta çok iyiyim.
 
Dün sabah itibari ile yurt içi uçuşların çoğu iptal oldu. Havacılık sektörü olarak 9/11 döneminden çok daha büyük bir kriz ile bir çok havacılık firmasının batması öngörülüyor. Klm gibi büyük bir firma bile devlet desteğiyle ayakta kalıyor şu anda. Şu anda ülkemizde yurt içi uçuş yapma yetkisi sadece Thyde bildiğim kadarıyla. Babamın çalıştığı Sunexpress Thy ortaklı dahi olsa uçuşları askıya aldı. Kars uçuşuna gidin bir ekibimiz hastaların birisinde korona tespiti dolayısı ile karantinaya alınmış. Pegasusta bir çok kaptan ve FO şu anda karantinada. Babamın Hava Harp Akademisinden devresi dün akşam itibari ile yoğun bakıma alınmış. Havacılık sektörünün altın çağında kabul edildiğimiz bu dönemde şirketlerin bu denli büyük sıkıntılar yaşaması ile sanırım sektör 10-15 sene geriye dönecek.
 

Üye silindi 5781

Ayrıca her derin nefes aldığımda akciğerlerim sanki birisi igne batırıyormuş gibi acıyor.
Bu olay uzun sürmüyorsa sıkıntı yok.Çocukken de oluyor muydu bu ağrı?
Şayet bu çok yaygın bir olay ve endişelenecek bir şey yok.Kaburga kısmındaki kaslarla alakalı olabilir o durum.
Ağrınızın gelip geçici ve batıcı karakterde olması ve beraberinde ciddi bir nefes darlığının olmaması daha çok kas ağrısını düşündürür.

Bir de yaşınızı öğrenebilir miyiz?
 
Bu olay uzun sürmüyorsa sıkıntı yok.Çocukken de oluyor muydu bu ağrı?
Şayet bu çok yaygın bir olay ve endişelenecek bir şey yok.Kaburga kısmındaki kaslarla alakalı olabilir o durum.
Ağrınızın gelip geçici ve batıcı karakterde olması ve beraberinde ciddi bir nefes darlığının olmaması daha çok kas ağrısını düşündürür
Öyle çok olmuyor ara ara. Bizim aile de kimse nefes darlığından sıkıntı çekmedi zaten.

Yok çocukken olmuyordu. Zaten benim kaburgalarımın birisi daha yukarı da diğerisi daha aşağı da küçükken doktorlar sıkıntı olmaz demişler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık