Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Kaido'ya verdiğiniz oylardan dönmeniz için halen bir şansınız var. Big Mom'un yanında zayıf kalıyor. 8 defa yenilmiş biri sonuçta. Big Mom doğuştan yıkımcı ve daha güzel bir güce sahiğ.
 
Karasakal, 2 çok güçlü meyvesi var geçen 2 yıl boyunca da haki konusunda kendisini geliştirmiştir. Zaten güçsüz olsaydı şimdiye Shanks, BM, Kaido onu harcardı. WB'den kalan adaların 1 tanesi hariç ( WB'nin memleketi ve Marconun olduğu ada) hepsini ele geçirdi. Eğer diğer yonkoulardan aşağı kalır bir tarafı olsaydı onun bu toprakları almasına asla izin vermezlerdi ( kendileri almaya çalışırdı).
Gura Gura meyvesinin zaten nasıl güçlü bir meyve olduğunu hepimiz biliyoruz.
Yami Yami'nin tam kullanımı biz de daha tam göremedik, Karasakal bu meyveyi de iyice öğrenmiştir diye düşünüyorum
Haki konusunda Karasakal bir D. olduğu için Kralın hakisine sahip olduğunu düşünüyorum. Fiziksel gücü de eskiden shanks'a bıraktığı yaradan ne kadar güçlü olduğu hesaplanabilir. Silahlanma hakisinin de üst düzey çıkacağını tahmin ediyorum. Gözlem hakisi ise normal bir seviye de olacaktır çünkü meyveleri gerekli savunmayı zaten hallediyor.

Uzun lafın kısası Karasakal en güçlü Yonkou'dur. Son Yonkou Bossunun kendisi olacağını düşünürsek en güçlü her zaman en son gelir bunu hepimiz biliriz.
 
Shanks fanıyım fakat daha bir şeyini göremedik ne hikmetse. Tartışılmaz Kaido derim BM Shanksi bir kenara atar ardından da Teach geliyor derim. Shank kadio ile carpıs WB savasını bitirmeye gelmesi gücünü gösteriyor fakat; tam anlamı ile ciddi bir icraat görmediğimiz ve lufynin tek attıgı deniz kralımsı sacma bir canlıya kol kaptırdığı için Shanks fanı olsamda hep sonda olmayı hakediyor sıralamam Kaido>Teach>BM>Shanks
 
Sırayla big mom açlık krizleri ve sakinliğini çabuk kaybetmesi yüzünden yeteri kadar iyi dövüşemez zaten meyvesi herhangi bir yonkou üzerinde işe yaramaz shanks yetenikli güçlü ama tek kollu diğerleri karşısında dez avantajlı geriye kaido ve bb kalıyor çoğu kfli gibi bende bb sevici sayılmam ama ikisi karşılaştırırsak tabikide bb
Nasıl bigmomın meyvesi yonkou üzerinde işe yaramaz? Kadın sürekli yakıp yıldırım çakabilir. Ace bile wbyi yaktı. Bigmom hayli hayli yakar. Kadın toprağa ruh verse adamları yerin dibine bile sokar. Adamların kıyafetlerine kılıcına falan ruh verebilir. En baba meyvelerden birisi bu kadında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık