Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köyün üstüne ateş topu atması? İnsanları köle olarak kullanması? Bunlar ciddi ciddi düşmanına sözünü tutmamasından daha mı az aşağılık hareketler? Kendi nakamasını meyve için öldüren adamla düşmanına verdiği sözü tutmayan adamı karşılaştırıyorsun şu an. Farklı bakıyoruz deyip çekiliyorum.
Dediğim gibi kötü olmasının yada acımasız olmasının sözünü tutmayacağı anlamına gelmemesi gerektiğini düşünüyorum.Kaido sözünü tutsa severdim düşüncesinde değilim ki sadece ilk çizgisinden çıktığını düşünüyorum.Aklımdaki Kaido bu değildi onun için gözümden düştü,Orochinin silahı çekip vurması daha beklenilen birşeydi.
 
Bi sat dolunca Oden'in koluna girip yağdan çıkarması lazımdı, şrfsz Kaidou tüm vücudu mahvolmuş Oden'i öldürdü yaaaaa daha o adam yaşayackfjsia
 
Kazanın içine düştükten sonra ki ağzı Ace'in sapkasindaki surat ifadeleri gibi. Aynı anda hem gülüyor hemde somurtuyor/üzgün gibi. Ekranı ters cevirirseniz görürsünüz.
 
Kızgın yağa dair bölümlerde hiçbir bilgi geçmiyor. Geçen bölümün adı bile haşlanma cezası. Kızartma demiyor bak haşlanma diyor. Oden çorbası da zaten malzemelerin haşlanmasıyla yapılıyor. Velhasıl kelam kazandaki kaynayan şey yağ değil, sudur. O çapsız kızgın yağa dayanamazdı zaten. Kaido kurbağanın suyunu yavaş ısıtmak yerine kurbağayı kaynar suya attı işte. :)
Bölüm 971, sayfa 4 te alt tarafta. Bir daha oku
 

Üye silindi 1004

Kaido'yla Orochi'nin bir gram suçu yok bu çok net. Herhalde "vayyy kardeş kızarmayan patatesmişsin" diyecek değillerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık