Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 225 70.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 97 30.2%

  • Kullanılan toplam oy
    321
Olum you niye okumuyorsun ya. Bir şey deyince de kiziyorsun. Sadece kancayı biraktılar zaten. Croc hapisteyken üzerinde ki kıyafetleri mahkum kiyafetleriydi. Katindan ayrıldıktan sonra gidip eşyalarını alıyor.

Bununla ilgili bile bir açıklama vardı. :D
Öyle mi ? Croco fanı olmadığımdan hatırlamıyorum çok zaman geçti. :D Gösterildi diye hatırlamıyorum ama offpanel kısım o zaman.
 
Çoktan kızıl kafanın adamı olmuştur yeni dünyada.Tek başına idare edebilecek biri değil.Vitessiz,hakisiz Luffy’nin dümdüz ettiği biri sıradan biridir.Mf’dede Luffy’i görünce geri basmıştı zaten
 
Jozu'nun ödülü bana göre 900 milyondan aşağı değildir şuanki koşullarda. Hatta 1 milyardan fazla bile olabilir. O ligde adamın isimli saldırısını yiyip dayanan adam Pekoms-Tamago seviyesi görülmüyorsa bir sıkıntı var bence. Bunlardan birisi Oven'ın saldırısıyla neredeyse saf dışı kalmış birisi.

Alabasta arc'ından bu yana çok şey değişti, doğu maviden yeni çıkmış 30 milyonluk adama yenildi argumanlarıyla komedi sakızı gibi çiğneniyor resmen insanlar tarafından.

Crocodile atarlı ergende olsa, ezikte olsa o kadarda ezik değildir diye düşünüyorum şuan :D Tayfanın ve Jinbe'nin ödülü yükseldiğinde , schibukai kısmına geçildiğinde bununda ödülü yüksek olarak tanıtılabilir. Moria'yı 320 milyona sabitlemişse vardır bir bildiği Oda'nın, Croco'yu ondan daha önplanda birisi yapabilir elinin ayarı yok adamın çünkü. Bana en azından ona bir 100 m fark koyar gibi geliyor 420 milyon gibi ya da 400 küsür civarları işte, serinin geldiği şu noktada o kadarda etmiyorsa Oda sayfa karesinde bile göstermese iyi bunu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık