Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 334 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Çık la artık şu moddan kimi görsen reddi diyon :artiz:


Başarılı kumcu :good:
Bu daha iyiydi de olduğu kadar artık. :ehe:

Mihawk: Sene 1914 Beckmann, Roo, Yasopp. Şarap içiyorum Marineford köprüsünde. Rahatım o sıralar, gözlerim cavcaklı çok tehlikeliyim. Gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum.

Bir baktım Kızılsaç Shanks. "Ne var Shanks" dedim? "Mihawk abi, Mihawk abi düşman bugün bizim anamızı belleyecek" dedi. "Tamam Shanks" dedim "tamam ben burdayim" dedim.

Siz zaten o seneler dünyada yoktunuz. Ben vardim "tamam" dedim. "Shanks ben hallederim bu işi."
"Mihawk abi fazla içme" dedi. "Git dedim lan kendine bir şarap al benim kafamı arıza etme" dedim. "Belly yok Mihawk abi" dedi.

O zaman Belly daha yeni çıkmış. Attım Shanks'a 3 bin Belly "Git lan" dedim "Kendine bir Şarap al gel yanıma otur." Shanks koştura koştura gitti bir Şarap aldı geldi. "3 bin Belly' i aldı ya çakal!"

Zaten zavalli kardeşim benim ben çok severdim o zamanlar Shanks'ı. Bir sürü adam ayarlamış kendine. "Shanks" dedim "Kafana takma biz bu düşmanın anasını bellemek benim boynumun borcu olsun" dedim.

"Senin Mihawk abin varken" dedim. Bir baktım "Ben gidiyorum Mihawk abi" dedi. "Nereye gidiyorsun Shanks?" dedim. "Beni bırakmadan gitme" dedim. "Ben" dedi "savaşmaya gidiyorum" dedi.

"Git" dedim "Kami belanı versin" dedim. Sonra bir baktım çatara patara silah sesleri mermi sesleri, top sesleri. Yanıma bir geldi üç tane adam. Beckman, Roo, Yasopp "Mihawk komutanım, Mihawk komutanım." "Ne oldu asker" dedim. "Shanks öldü" dedi. "Neeee" dedim "Shanks öldü mü? Olamaz, olamaz kessinlikle olamaz" dedim. Shanks dan kalan yarım şarabı da ben bi içtim.
:byee:
Sonra geçtim Shanks'ın adamlarının başına. Allahu ekber Allahu ekber. Shanks'ın adamları, Shanks'ın adamları. Yer misin yemez misin? Bi baktım aradan bir saat geçti 5 tane asker geldi "komutanım" dedi. "Mihawk komutanım" dedi "Buyur asker?" dedim. "Mihawk komutanım düşmanın bugün anasını belledin Marinefordu fethettin bu akşam sen" dedi. "Bana bak asker" dedim "karşımda iştimaya toplan" dedim. "Asker" "dedim. "Bu saatten sonra Marinefordu fetheden" dedim. "Shanksdır" dedim. "Benim ismim yok. Var mıyım?" dedim. "Yokum."

"Emrettiğim gibi olsun"
dedim. "Bu saatten sonra Marinefordu fetheden" dedim "Shanksdır" dedim "Ben yokum" dedim.

Ben hala hayatta yaşıyorum. Shanks öldü, o öldü, bu öldü ama ben hala yaşıyorum. Marinefordu fetheden benim Kızılsaç Shanks değil ben fethettim ben!


Mihawk bu hikayeyi 2 yıl ara öncesi kendi adasına dönünce Zoro'ya anlatıyor.
Zoro fanları da etkileniyor bu işten sonra...



 
Tamam da herhangi bir Yonkou seviyesi adamın Shici olma gibi bir gerekliliği yok ki. Bu adama kim ne yapabilir. Baktı kendi gibi Kılıç Ustası çok ona bulaşmasınlar diye Denizcilerin altına girmiş.
Birileri zarar veriyor diye değil, shichiliğin imkanları için shichi olamaz mı? Ayrıca yonkoulara saldırılamaz mı? Luffy niye saldırıyor? Kid niye saldırıyor? Denizciler niye kafa ödülü koyuyor? Şuan mihawk yonkou gücünde ve tek başına olsa mutlaka bir yonkou veya başkaları onu indirmek ister. Çünkü bu güce oturduğu yerden gelemez. Birileri ile mutlaka kapıştı ki bu güce ulaştı. Sen sanıyorsun ki yonkou olunca dokunulmaz oluyor. Yok öyle bir dünya.
 
Hangi Yonkou tayfasının ikinci adamı?
Teachin 2. Adamı shiryu. Teach sana göre düşük seviye birisini mi tayfasına aldı? Adam sırf en güçlüleri almak için idde hayatta kalanları aldı. Hepsi efsane korsan. Bunlara denk olmasa shiryuyu almazdı. Sana göre cracker de düşük seviye o zaman. Zoro bile şu haliyle üst sınıf kılıç ustası. Adam 2 yıl önce orta sınıftı. Kizaru diyor bunu. Enmayı bile oden dışında kullanacak seviyede biri çıkmamış. Şuanki shiryu muhtemelen zorodan güçlü. Zaten seri sonlarına geldik sayılır. Zoro belki de şuan en güçlü 20 kılıç ustası arasındadır. Bir sayalım.

Mihawk
Shanks
Fujitora
Shiryu
Cracker
Zoro
İnu
Neko
Kyoshiro
Kawamatsu
Denjiro
Shutenmaru
Bogart
Vista

İleride bir kaç tane daha görürüz. Daha kim kaldı? Sana göre 1. Sınıf olmak için herhalde ilk 5te olman lazım.
 
O zaman sana şöyle bir soru sorayım. Shanks vs Mihawk kim kazanır?

Bir İmparator olan Shanks mi?

Yoksa eski Shichibukai ve en güçlü kılıç ustası Mihawk mı kazanır?
Mihawk tabiki. Shanks kim? Şöyle düşün. Mihawk shichi değil. En güçlü kılıç ustası diye adı geçiyor. Shanks ise bir kılıç ustası ve yonkou. Mantıken mihawk daha güçlü demen lazım. Ama siz mihawk shichi o zaman daha güçlü olamaz diyorsunuz. Çünkü yonkou seviyesi birisi shichi olamaz diyorsunuz. Niye olmasın? Seride yonkouları da indirmeye çalışanlar var. Mihawk tek başına hangi birine yetsin? Bu adam uyumasın mı? Yemesin çıkarmasın mı? İlla kendini de koruma altına alacak bir yerde olmalı. Tayfa kurmak yerine böyle bir tercih yapmış. Tüm schiler 1 yonkou oluşumuna denk. Seride 3 denge var. E bu schiler arasında 1 kişi yonkou seviyesi olacak ki 1 yonkou oluşumuna denk olsunlar. O kişide gördüğümüz kadarıyla mihawk. Çünkü diğerlerinin seviyesi belli. Mihawk hala belirsiz. Üstelik tayfasız.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık