Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeyde olabilir üretilen ilk smiley i Oden üstünde denemesi yapılmışta olabilir, senin dediğinde mantıklı..
Tabi o ihtimal de var.

Bu beni tatmin etmiyor ya. O zaman hiç dövüşmeseydi Kaido'yla. Köle olarak yaşasaydı. Hatta direkt yancısı olsaydı Kaido'nun.
Ben ancak ailesinden biri rehin falan tutuluyorsa hak verebilirim. Onun da olacağını sanmıyorum.
Hikaye için giriş, gelişme ve sonuç kısımlarını yazmış.


Ama pek mantıklı bağlayamamış. Op'ta malesef bu tarz yüzlerce şey var.

----------------------------------------------
Moria'nın eskiden daha güçlü olduğunu düşünmeye başladım. Yaşadığı olaylar neticesinde güçten düştüğünü ve kafayı kırdığını düşünüyorum. Tek derdi tayfasının-arkadaşlarının ölmemesi olmuş. Bundan başka bir şey umursamıyor.

Keşke Oda biraz daha güçlendirip, zayıflattırıp, tipini düzeltip seriye yedirseydi. Kaido'nun karşısında tekrar cesaretlenmiş ve güçlenmiş bir Moria görmek çok hoş olurdu.

Bir sürü güçlü ve çöp gölge ile Kaido'ya vurup, verdiği zararın Kaido'nun hoşuna gitmesi hoş olurdu.
 
Bi bari bari no mi yüzünden ülkenin kaderi değişiyor.Oden’in güç seviyeside öyle uçuk falan değil standart sağ koldur.Kaido’ya yarasıda büyük ihtimal şu Luffy’nin son gaz ile saldırıp yendiği türdendir.Son gazla güçlü bir atak yapıp yarmıştır bence.
Oden karakterinin genel olarak doldurma bir karakter olduğunu söyleyebilirim.Wano’yu kurtaramamış,Kaido’yu yenememiş,ülkenin sınırlarını açamamış işte bunun yapamadıklarının hepsini Luffy yapacak.Sırf bu arc Luffy’e amaç vermek için çizilmiş bir karakter gibi geliyor.
Shushu=Laboon= pardon > Oden
 
WCI günlerime döndüm, ne okuyorum ben yaaa. Kurgu ilerlesin diye akıl tutulması yaşayan gerizekalı karakterler görmek istemiyorum!!!

Orochi'nin kellesini Momo ve Hiyori almalı. Bunun dışında birisi olursa Oda'ya söverim.
Yok canım tüm insanlığa ve Japon gençliğine örnek olması gereken Oda abimiz asla öyle kötü bir şey işlemez serisinde. Bakınız: Sabo'nun Burgess ile olan sahnesi :oops: En fazla döverler bu Orochi'yi, ağzında dört dişi var zaten onlar kırılır gözleri beyaz beyaz olur
 
Kaido ve BM birbirlerini Den Den Mushi ile arayan adamlar. Ivankov ve Dragon birbiri ile Den Den mushi ile konusan adamlar



Ne WB ne Rayleigh bir tane Den Den Mushi veremedi mi Odene? Oden bir arama caksa WBye tehdite boyun egmesine gerek bile yok
 
Adam Allah'ın emri yapmış bariyer meyvesini, bu kadar tatlıydı da pika saldırdığında barto niye ağlıyordu. Wb gelse o da geçemeyecek bariyeri :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık