Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Solo Leveling (Final)

Liu zhigang diye bir karakter çıktı. Büyük ihtimalle çin in ulus seviyesindeki bir avcısı. Kato nun ölümünden sonra bizimkinin peşine düşerse şaşırmam.

Karınca nın kato yu bile teklemesi ve kral sen misin demesi güzeldi. Ayrıca yendiği kişinin hem yeteneklerini hemde anılarını alması op bir güç olmuş. Bununla alakalı arkadaşla kafa yorduk. Acaba bu yeteneğini depolayabiliyor mu? (şifacıyı öldürdü ve şifa yeteneği kazandı, daha sonra kato yu öldürdü ve kılıç yeteneğini mi kazandı? Yoksa sadece son öldürdüğü kişinin yeteneğini mi kazanmış oluyor.)

Son sahnede gölgenin en sonda çıkması bence saçmaydı. Madem bunları koruyacaktın, neden o kadar çok bekledin? En sonunda gölge ile değişmesi ile aksiyonun tavan yapacağı en az 3 bölüm yaşarız diye düşünüyorum.
 

MuzluYulafEzmesi

Bununla alakalı arkadaşla kafa yorduk. Acaba bu yeteneğini depolayabiliyor mu? (şifacıyı öldürdü ve şifa yeteneği kazandı, daha sonra kato yu öldürdü ve kılıç yeteneğini mi kazandı? Yoksa sadece son öldürdüğü kişinin yeteneğini mi kazanmış oluyor.)
Mideye indirmesi lazım galiba . Yenmiş olması yetmiyor olabilir .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık