Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Gol D. Roger †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 279 86.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 45 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    324

Üye silindi 1004

Bu tarz adamlar geçmişteki imparatorlukların tamamen karşıtı adamlar.Hegemonya ve devasa şirketler kurmuşlar bunu imparatorluklar döneminde yapamazlardı.Oda da mangasında zaten devrimcilik hikayesini bu imparatorlukların yıkılmasını işliyor.Tek bir farkla tek bir devlet şekline sokarak.Fransız devrimini manga sosuyla alternatif bir evrende işliyor aslında.Karakterlerine Bastille gibi isimler vermesinden bile belli.

Geçmişte Avusturya - Macaristan vs bütün imparatorlukların yıkılmasında rol oynayan önemli insanlar da onlar için birer şeytandı.Aşağı yukarı buna yakın bağıntılardan esinlendiğini tahmin ediyorum.
Çok makul böyle düşününce daha çok oturdu. Özellikle Dragon’un duruşu da bunu destekliyor. Devrimci cicikleri ağzımıza sokan ablanın Fransız İhtilaline göndermesi falan derken cut etti. Soyluluğundan vazgeçmiş Sabo da ayrı bi nokta zaten.

D.ler devasa şirketler gibi zaten. Çok bireyseller, çok göz önündeler. Özgürlüğü kullanarak yayılmacı bir tutum sergiliyorlar.
 
Roger, geçen bölüm biraz cins bir hava vermişti ama bu bölüm o havayı silip attı. Kendini tamamen sevdirdi. Macera tutkusu ve vizyonuyla, kral olmayı hak etmiş.
 

MuzluYulafEzmesi

1 yıl falan ömrün kalmış şunun şurasında . Bir kadın bulup çocuk yapıyorsun . Anı yaşamak güzelde bu kadarı abartı be reis .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık