Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 965: Kurozumi Hanesi'nin Komplosu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Okumaya doymadım.

    Kullanılan: 146 73.7%
  • Okuyup geçtim.

    Kullanılan: 44 22.2%
  • Okuduğuma pişmanım.

    Kullanılan: 8 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''that'' ile ''him'' arasındaki farkı anlayacak kapasitede ingilizce seviyen var zannediyordum?

BB tabii ki denizciler ile orada manasız dövüşecek durumda değil, bunun Akainu ile bir alakası yok. WB'nin dediği gibi onu dövse bile yine birini daha yollayacaklar, tamamen manasız bir dövüş.

Ha, Garp + Sengoku'ya gel diyen adam niye korksun dedim, senin verdiğin cevap bu. Garp + Sengoku'ya neden gel dediğini açıklamadın. Sana göre Akainu > Garp + Sengoku mu yoksa?
That'tan kastı Aka ile dövüşmek zaten.
 
''that'' ile ''him'' arasındaki farkı anlayacak kapasitede ingilizce seviyen var zannediyordum?

BB tabii ki denizciler ile orada manasız dövüşecek durumda değil, bunun Akainu ile bir alakası yok. WB'nin dediği gibi onu dövse bile yine birini daha yollayacaklar, tamamen manasız bir dövüş.

Ha, Garp + Sengoku'ya gel diyen adam niye korksun dedim, senin verdiğin cevap bu. Garp + Sengoku'ya neden gel dediğini açıklamadın. Sana göre Akainu > Garp + Sengoku mu yoksa?
Garp Sengokuya gel derken ortamda 2 tane yonko tayfası olduğundan olmasın?
 
Manasız? Elinde magma meyvesi olacaktı. Ayrıca Teach'in arkasından her zaman bir denizci gelebilir.
Meyve çalmaya başlamamışlar, ayrıca bunun cevabını verdim bir kaç sayfa önce. BB orada Amiral yenebilir, ama o kadarda değil, Amirali meyve çalmak için öldürmek biraz aptalca bir iş olur. Bir kere tayfasının bir kısmını kaybedebilirdi, BB daha Gura'yı kontrol edemediği için tayfası risk altında. Haliyle ne o dönemde meyve avlıyorlar ne de meyve çalmak için Amiral öldürmek gibi salakça bir işe girmesine gerek yok.
 
Akainu vs Teach ve 9 adamı belki de. Akainu ona rağmen tayfanin yarısını bosaltir deniyor.

Akainu böyle adam olduğunu kabul edip Akainuya sag kol ayarı cekilmesi niyedir o zaman. Niyedir o zaman. :mincika:
 
Anlam konusunda eksik olmuş mesajım.
Mesala Teach kötü bir adam ama ben onu bir kurgu karakter olarak, kötülüğünü kabul ederek seviyorum. Artık Roger de böyle olabilir yani. Cani olduğunu kabul edip, bir karakter olarak sevilebilir ama görmezden gelmemek lazım. :D
Özellikle son 2 arc süresince gözümüze sokulan iyilik meleği korsan muhabbetinden o kadar bunaldım ki, Roger gibilere susadım resmen. Koskoca yonkou'ları nasıl hayal ederdik, yok şeytanın yeryüzündeki gölgesi vs. diye ne kadar hype dönerdi. Ortaya bir tane sarhoş dingil ve menapozda bir nine çıktı. :D
Ana karakterlerin ölmediği bir seriden yana sıkıntım yok. Oda'nın dünyasında hayallerini öldürmek çok daha büyük bir anlam taşıyor. Ancak figüran karakterlerin bile hiçbir olayda ölmemesi olayından aşırı sıkıldım. Umarım Roger son paneldeki denizciyi karides kabuğu ayıklar gibi öldürmüştür arkadaş, diyorum artık.
 
Garp Sengokuya gel derken ortamda 2 tane yonko tayfası olduğundan olmasın?
O tayfa kendisine müttefik mi? Kendisine düşman olan 2 tayfadan bahsediyorsun, ayrıca onlarla ilgilenen 3 Amiral daha var. Sadece Garp ve Sengoku olurda bu dediğin anlaşılır.

That'tan kastı Aka ile dövüşmek zaten.
Evet, kastedilen dövüşmek. Akainu'ya has bir durum değil. Bende bunu söylüyorum. Sen ''Aka ile dövüşmek'' diyorsun. O durum Akainu'ya özel olsa ''I am not ready for him yet'' diyemez miydi? Bu daha anlaşılır olurdu. BB orada Akainu'yu yense yine birini yollamayacaklar mı? Bu bölümde bunu WB söylemiş, siz halen inkar peşindesiniz.
 
Ben emin oldum ya babası olduğuna. :D

Roger'den sadece adadaki hayvanlar değil, adanın yakınındaki balıklar, Marco ve gemideki bebekler bile korkuyor. Bu nasıl bir auradır? :D
Çikolata yiyen Shanks-chan'ın aurasıdır o : P

Beyazbıyık, Denizciler'i yenemeyeceği için kaçıyor gibi bir algı yaratmaya çalışmak çok komik oluyor. Hele bunun üzerinden seviye belirlemek daha da komik.
Seviye belirlenmez ama karakter belirlenir. Oda net bir şekilde WB Rogerden çok farklı diyor.

Tamam WB denizcilere takviye gelir diyor ama çok önemli WB için bu? Sadece Oden gemiyi keser atar. Umursamıyor WB gidecek yolu varsa denizcilerden kaçmayı seçer. Luffy de öyle peki Roger? Tanıdıkça itici oluyor. Sonradan bir aydınlanma yaşadı diyeceğim de adam ölmek üzere zaten.

Aslında Roger seri başından beri kötü olarak vurgulanıyor ama biz Luffy'nin hedefi diye bunlara itibar etmedik.

Seri bambaşka yere gidiyor. Miras kalan irade < Xebec'in amacı olabilir : ))

O Miras da Roger'in mirası değil Roger'in keşfettiği Miras herhalde.

Beyazsakal'ın bu pasif haliyle 5 milyar ödülü nasıl almış hayret. Kaido bile daha çok katliam yapıyor yine de Beyazsakalın ödülünü geçememiş.
Bence bu durum şunu teyit ediyor. Ödüllerde önemli olan güç seviyesi. Diğer şeyler etki etse de olduğun seviyeden daha yukarıda gösterecek kadar çok etki etmiyor.

Burada da ne kadar pasif olursa olsun WB'nin diğer imparatorlardan güç olarak belirli bir farkının olduğunu anlıyoruz.

Bu Mane Mane meyvesi kullanicisi yuz degistirme icin yuzunu donusturecegi kisiye dokunmasi gerekiyor degil mi? Bu cadi ablamizin gecmiste Oden' e temasta bulunmus olmasi lazim o vakit.
Orochi'nin kılığına girip dokunmuştur. Borç istemek için sürekli yanına gidiyordu.

Bu saatten sonra Akainu fanları halen Blackbeard ondan kaçtı o sebepten Akainu > Blackbeard der mi acaba?

Defalarca anlattık, korsanların denizcilerle dövüşme gibi bir zorunluluğu yok, Doflamingo Tsuru'yu görünce bu sebepten geri çekildi bu Tsuru > Doflamingo demek değildir diye.

WB bile denizcilerle dövüşmeyip geri çekiliyor, adam bunun sebebini de söylüyor, bunları dövsen yine birini yollayacaklar bunların sonu yok diye. WB bile muhtemelen Amiral bile olmayan birine karşı çekiliyorsa, Blackbeard Akainu'ya karşı geri çekilmesi çok normal, artık bu saçma argümanda bu bölümle beraber son bulmuştur umarım.

Gerçi Shanks'ın mihawk ile Yonko değilken dövüştüğünü öğrenmemize rağmen, mihawk halen abartılıyorsa bu da bitmez bence.
Bu bölümde WB Oden'e "bu gemiyi kesmen düşmanımızı yok etmez biri gider bini gelir boşa kılıç sallama Oden kardeş" diyor. Faydasız bir dövüşe girmeye gerek yok diyor. Oden'e denizcilerin sıradan bir düşman gemisi olmadığını anlatıp dünya hükümeti hakkında bilgi veriyor. Ayrıca WB ve Roger arasındaki farkı göstermek için çizilmiş bir sahne.

Teach ise kazanacağı kesin olmayan bir dövüşe girmiyor. Stratejik davranıyor alacağını alıp gidiyor.
Akainu'yu yenmesi tamamen faydasız olacak olsa haklısın. Boşu boşuna dövüşmez topuklar ama Teach bu.

Teach orada Akainu'yu alabilecek olsa alır. Sonra meyvesini de çalardı niye kaçsın? Kendisi ve tayfası ciddi zarar görebilir diye göze alamadı.

Bir koramiral falan olsa kovalayan topuklar mıydı Teach? Yani WB'nin durumla benzerliği yok olayın.

Şu an Akainu'dan güçlü olabilir tabii ama benim o bölümden anladığım o zamanki Akainu > Teach. Ancak o sahne %100 Akainu > Teach demek için yeterli değil o konuda haklısın.
 
Kendini kandırmaya devam et. Korkan adam Garp + Sengoku'ya gelin demez.

BB birçok yerde böyle aşırı özgüvene kapılıp ya da güç sarhoşu olup, gerçek olamayacak kadar iddalı cümleler savuruyor. En güçlü olduğunu, bu çağın ona ait olduğunu vs idda ettiği sahneler vardı diye hatırlıyorum. Yani Garp+Sengoku'ya gelin deyip tayfa olarak Shanks'a daha var demesini ben bu şekilde açıklardım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık