Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 397 88.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.4%

  • Kullanılan toplam oy
    448
"Zirve Beyazsakal" diye bir tabir vardır ve yaşlı-hasta halinden bile korkan herkesin referans aldığı bir dönemdir. Beyazsakal'ın gençliği nasıldır kim bilir diye kıyaslama yapılır ve gençliğinde gerçek bir canavar olduğu söylenir her fırsata. Ki öyledir de. Öyle ki dünyanın her köşesinde adı efsaneleşmiştir ve çocuk oyunlarına bile bir korku ögesi olarak yerleşmiştir. Şu sıralar o bahsedilen gençlik dönemini, "Zirve Beyazsakal'ı" görüyoruz. O korkulan canavarı, o günümüz ihtiyarlarını dehşet dolu bir endişeye düşüren durdurulamaz gücü görüyoruz.
Gelgelelim ben, yıldızı parlamış ve medyanın gözdesi bir başbelası korsandan başka bir şey göremiyorum.
Düşmanı olmak istemezdim:/
Şuradaki, o geçmişi ve yaptıklarıyla ölümüne tehditkar ve korkutucu adamı göremiyorum bu gençlikte. Oda pek hissettiremedi o referans alınan ve bugün herkesin tir tir titremesini sağlayan gençliğini. Henüz. İlerleyen bölümlerde daha yoğun hissedilecektir. Özellikle Sengoku ile karşılaşırlarsa ve onun üzerinden bu adamın ne kadar büyük bir tehdit olduğu vurgulanır ve biraz da gösterilirse.
 
Beyazsakal'ın zaafı her zaman ailesi olmuş. Flashlardan görülen ve anlaşılan bu. Lakin bu zaafı "zayıflık" olarak görmek büyük bir hata. Zira bir Baba'nın en kıymetlisine dokunmaya yeltenirseniz işte o zaman canavarı uyandırırsınız.

İçimizden birine bir şey olduğunda bunu tüm okyanus bilmeli!

Işte Beyazsakal bu. Ailesini gerekli ya da zaruri olmadıkça tehlikeye atmayan ve daima korumaya çalışan, akıllı, ağırbaşlı korsan! Asıl büyüklük budur!
 
Şaka gibi yorumlar görüyorum yav. :D

Yahu görende Roger her önüne geleni parçalıyor WB ise mülayim mülayim takılıyor sanar. Seride Roger ne kadar zirve ise WB de bir o kadar zirvedir. Pek çok noktada ikisinin ismi hep yanyana anılır.

Roger herkesi parçalıyor WB denizde hiç kimseye dokunmamış gibi yorumlamalar yapılıyor. WB sadece Roger'a göre daha insalcıl o kadar. ID de Crocodile'ın konuşması falan bunun net bir örneği. 6. seviye mahkumların pek çoğunun söylenen sözlerden sonra nasıl tepki verdikleri ortada.

Ace: ''Sende mi babalığın başını istiyorsun?''

Crocodile: "Sadece ben değil. Hahaha"

Mahkumlar: ~ Beyazsakala ölüm!
~O ihtiyar ölecek mi yaşasın!
~Çıkarın beni burdan onu kendi ellerimle öldüreceğim!
~Onu öldürmende sana yardım edeceğim!
~Beyazsakalı öldürelim!
~Beyazsakalın saltanatına son vereceğim!



Crocodile: ''Şunu unutmayın Jinbe, Ateş yumruk! Roger ve Beyazsakal'a yenilip de göz yaşlarını tutmak zorunda kalanları bir düşünün! Denizde onlardan binlercesini bulacaksınız! Hahahaha"

 
Beyazsakal Amerikan filmlerinde gördüğümüz çiftçiler gibi aynı. Kendine ait bir arazisi var. İçinde çocuklarını falan otlatıyor işte. O arazinin dışıyla da pek ilgilenmiyor. Mülküne girenler oldu mu da pompalıyla kovalıyor. Gördüğümüz kadarıyla adamın serideki misyonu bu. İyi veya kötü orası okurlara kalmış. Bence bu kadar güçlü bir adam daha aktif olmalıydı.
 
OP evreninde olsam ve bir tayfaya katılmayı düşünsem, önce bizim tayfaya sonra da Babalık'ın tayfaya katılmak isterdim. Birisi Babalık'a saldırdığında, tıpkı Marco reis gibi önüne geçer ve; "krala öyle kolay ulaşamazsın," derdim. Ah be koca çınar...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık