Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Usopp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 172 64.4%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 95 35.6%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Biraz önce Van Auger'in bir sahnesini izledim aklıma Usopp geldi. Bu gereksiz nasıl yenecek bunu falan diye düşünürken dur bi tanıtım sayfasını okuyayım dedim belki kacirdigim birşeyler vardır diye. Zorlana, zorlana okurken "cüceler satıp kaçtı" kısmına kadar geldim sonra bıraktım. Muhakkak sevenler vardır ama şu adam Wano Arcta olse kim iki üç arc sonra bunu arayacak merak ediyorum. Hemde artık serinin zirveleri ile karşılaşmaya başlamışken. Eline silah alırsa ???? manga sayısında tayfanın keskin nişancısı olarak silahı ilk defa eline aldı diye ek bilgilere eklenti yapılmalı.
 
Brook gibi 90 sene yaşayıp haki bilmeyen biri olmadığından heralde bu kin,tayfada haki bilen 4 kişiden biri kendisi.Haki bilen bir ustadan da eğitim almamıştır diğerleri gibi.
Brook 40-50 yıl gemıde hayalet gıbı tek basına takılıyor. Yenı dunyaya gırdıkten kısa sure sonra oluyor galıba. Amma ve lakın Usoop-sama fanı olarak katılıyorum tayfada egıtımsız hakı kullanan ıkıncı kısı olacak kadar buyuk olmasına.
 
Güçlü mü? Değil ,tayfanın muhtemelen en güçsüzü ama serinin en kritik yerlerinde hep öne çıkan bir şahıs.Birde kendine Captain Usopp demesi hoşuma gidiyor:fool:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık