Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

  • Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?


  • Kullanılan toplam oy
    356

MuzluYulafEzmesi

Gerçi mihawk en güçlüyse Wb kılıç ustası değil demektir problem yok.Yada Fuji gibi meyveyle geçiyordur güç olarak.Shanks ise kılıç ustası olarak daha zayıftır ama şu içten göçerten haki gibi çeşitli marifetleri olabilir o şekilde geçiyordur.Yazara Shanks nasıl dövüşüyor diye sorulduğunda bende bilmiyorum gibisinden bir cevap verdi çok şaşırtacak dövüş tarzları çıkabilir yani sadece kılıç ustalığından başka.Bir Mihawk gibi sadece kılıç ustası olmak var birde aynı anda birçok dövüş sanatı icra etmek var.Örneğin law da kılıç ustası ancak o meyveyle kalp almak gibi çok çeşitli dövüş stilleri de kullandığı söylenebilir.Zaten kungfudan tut birsürü stilde eğitim almış ufaklıkta.
Belki de kılıç Ustalarını meyve yeteneği ile kılıç ustalığını kombine ederek dövüşen kılıç ustaları ile sadece kılıç ustalığını kullanarak dövüşen kılıç ustaları olarak ikiye ayırmalıyız :ehe: Hatta Sabo'nun borusu gibi 2. planda kullanan insanlarda var . Mesela Sabo'nun borusu boru değilde kılıç olsa Sabo'ya kılıç ustalığını yakıştırabilir miydik acaba :fool:
 
Tamamen kılıcı ile savaşan bir insanın kılıcının kalitesini arttırarak bununla bağlantı olarak gücünü de arttırabileceği bir güçlendirmeyi elinin tersi ile kenara itmesi mantıksız geliyor bana eğer yapabilecek olmasına rağmen yapmıyor ise . Shanks ve Rayleigh biraz Koca Ana kadar salak olsa pek takılmazdım belki de buna ama adamlar salakta değil . Güçlenmek için gerçekten çaba harcayacak tipler öyle yatıp çay partisi yapayım kafasında da değiller . Kılıcı karartmak için gereken şartları kesin olarak bilmediğimiz için yapamıyorlar demekte zor ama kılıç ile savaşan zeki bir insan kendini güçlendirmek varken neden güçlendirmesin ki ? Zoro kılıcını karartmak varken amann uğraşamam dese çok saçma olur mesela . Yani Oda öyle karar verir ise yapacak bir şey yok ama Rayleigh ve Shanks gibi iki zeki karakterin sırf canı istemiyor diye böyle bir güçlendirmeyi elinin tersi ile itmesi de ne bileyim biraz enteresan ya . Ama bu benim biraz kişisel duygularımdan dolayı öyle dediğin gibi çok güçlü gördüğümüz karakterlerin çoğu kendini güçlendirebilecek iken elinin tersi ile itiyor genelde . Birinin yüzme yeteneğini kaybetmemek için şeytan meyvesi gibi bir güçlendirmeyi kabul etmemesi de elinin tersiyle itmek çünkü . Ama yapabiliyorlar ise yapmaları gerekirdi gibi geliyor bana .
Yani demek istediğimi anlamışsın. Big Mom da güçlenmek istiyor aslında. Kendi ağzıyla söyledi. Çay partisi yapması başka bir şey. Shanks ve Luffy de sürekli parti yapıyor. Eğer kara kılıç yapmak için gerekli olan bir şartı karşılayamıyorlarsa zaten sorun yok ama karşılayabilecekleri bir şey olduğu halde yapmıyorlarsa konuştuğumuz şey geçerli olur yani. Başka bir açıklama bulamıyorum.
 
Kaido’nun sopası neyse Wb’nin bisentosu neyse Shanks’ın kılıcı da odur. Kaido sopa ustası değilse Shanks’te kılıç ustası değildir.Bir zamanlar kılıç ustası sayılabilir ama kolu gidince başka bir yol izledi bence
 
Kılıcı iyi kullanabilmesine rağmen bana hibrit bir karakter gibi geliyor. Muhtemelen ayağındaki sandaletle dövüşse bile tehlike arz eder. :mincika:
 
Mifakın en güçlü kılıç ustası olması diğer güçlü karakterlerin kılıç ustalığına halel getirmez ve mifaktan kesinlikle daha güçsüzler manasını taşımaz, o yüzden şenks kılıç ustasıdır, mifak ile düelloları da var zati.

Mifakın en güçlü kılıç ustası olması elbette yeteneklerinin ne kadar ileri seviye olduğunu gösteriyor fakat bu unvanı nasıl aldığı konusunda komplo teorileri yazılmaya başlandı bile, hükümetle yaptığı anlaşmadan dolayı hükümet tebaasına bakın biz ne kadar güçlüyüz algısı yapmak için o şekilde lanse etti bir nevi, yada mifakın ailesi hükümet içinde muteber bi konumdaydı, ailesinin gücünden ve hükümete sadakatinden dolayı bu şekilde tanıtıldı, bakıldığında ruyuma kara kılıç yapmış nice savaş sonunda mifaka bakıyosun adamın doğru dürüst savaşı yok bence yoru mifaka aile yadigarı olarak kaldı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık