Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İSS Dayanışması

Tercihiniz?

  • TTNet ile yola devam edeceğim.

    Kullanılan: 17 20.5%
  • FixNet

    Kullanılan: 2 2.4%
  • TurkNet

    Kullanılan: 21 25.3%
  • Superonline

    Kullanılan: 23 27.7%
  • Vodafone

    Kullanılan: 5 6.0%
  • Millenicom

    Kullanılan: 2 2.4%
  • KabloNet

    Kullanılan: 10 12.0%
  • Himnet

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer

    Kullanılan: 3 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    83
Valla benim burada TTnet çok iyi ya. Eskiden az küfür etmiyordum müşteri hizmetlerine. 2 yıldır tekrar kullanıyorum herhalde ya 1 kere ya da 2 kere falan gitti fazlası yok. Hız da iyi. Bir de fiyatları şişirmeselerdi devam ederdim de çok pahalı.

Bi bekliyeyim başka arkadaşların tavsiyesi var mı biraz araştıraydım olmadı Turknetle konuşup hallederim interneti. Çok sağolasın tavsiyelerin için.
Birde aklında bulunsun neti kapatma taşıtma yaptır 60 tl kurulum parası vermezsin böylece.
 
Türkiye'de herhangi bir servis/hizmet sağlayıcı şirket olup da şeref yoksunu olmaması çok düşük bir ihtimal. Ama 2 yıl önce falan İstanbul'da Uydunet kullanıyorduk, gayet de iyiydi yani. Şimdi ne alemdeler pek bilmiyorum.

Bir de modem önemli. Firmaların çoğu çöp gibi bi modem verebiliyor, özellikle TT. Buna da dikkat etmek gerek. Ama hepsinden önemlisi fiber. O yoksa her türlü geçmiş olsun :/
 
Eğer varolan fiyattan bana yenileme verirse ben ttnetle devam ederim 55 tl 16 mb herhangi bir kesinti yaşamadım 2 yıldan fazladır kullanıyorum gayet memnunum bana ziyadesiyle yetiyor
 
Daha önce Telekom Türknet ve NetSpeed kullandım. Türknet ve NetSpeed memnun kaldığım servis sağlayıcıları ancak kapattırmak zorunda kaldım. Sebebi ise taşındığım binada port olmamasıydı. Şimdilerde ise Vodofone'nin altyapısını kullanan bir wifi internet servis sağlayıcısını kullanmaktayım. Zorunluluktan kullanmak zorunda kaldım ancak oldukça memnun etti beni.

Diğer kullandığım internet servis sağlayıcılarına göre en sevdiğim tarafı ön ödemeli sistemi. Bu ön ödeme sistemi sayesinde atıyorum bir paket seçip alıyorsun ve 1 ay boyunca hızını 24mbps olarak kullanıyorsun. Bu ay indirme yapmiyacağım tamam o zaman biraz daha ekonomik bir paket alayım diyorum 12mbps gibi örneğin. Yani seçtiğin paketlere göre 8,12,16,24,50 vs ön ödemeli sistem ile alıp kullanıyorsun ve bitimine doğru tekrar bir paket satın almadığın zaman netin kapanıyor.

Son olarak wifi internet servis sağlayıcılarına pek güvenilmiyor galiba. Online oyunlarda ping vs durumu ne kadar sağlıklı olur düşüncesi var. İlk kurulumdan sonra aynı şekilde şüphelerim vardı ancak boşuna endişelenmişim.

Şu değerlere 55tl verdim mesela bu ay.
 
Belki benim şansımdandır bilmem ama çalıştığım şirketler ve ürünler TTNet ADSL, VDSL, Fiber ve Superonline Fiberdi. Ve hiçbirinde sorun yaşamamıştım. Sanırım bölgeden bölgeye değişiyor arıza olayı, hizmet olayı.

Aralarında en uygun fiyatlısı Superonline Fiber'di ve hala da onu kullanıyorum. Taahhütüm 2-3 ay içinde bitecek, paketlere baktığımda şu anki ödediğim fiyata daha düşük hız koymuşlar. Ben şu an 35mpbs kullanıyorum, aynı pakette hızı 25mpbs'e düşürmüşler eğer kampanyadan faydalanabilirsem. Sanırım sadece yeni müşteriler kampanyadan faydalanıyor, tek çare taahhüt bitince abonelik iptal edip tekrar abone olmak sanırım.

AKK bitince keyfimize diyecek olmaz diyorduk, özellikle benim eski paketim 50mpbs olduğu için coşarım diyordum. Sağolsun, coşturdular beni. Önce 35MPBS'e indi hız aynı fiyata, şimdi bu sene de aynı fiyata 25mpbs'e inecek. 2 yılda ödediğim fiyat değişmese de aldığım hız yarı yarıya azaldı.
 
Ben bu ay içinde SOL'ün ADSL hizmetini terkedip Superbox hizmetine geçeceğim. 4.5G ağ şebekesi üzerinden internet kullanmaya başlayacağım. Sınırsız download/upload 10Mbit paket aldım. Şayet adresinizde 4.5G destekliyorsa bağlıyorlar yoksa vermiyorlar. Özel bir simkartlı modem veriyorlar. Belirttiğim paket şuan 129 TL. Vergisiyle 139 TL oluyor. Mecburum yoksa bu Telekom'un santrallerine intihar saldırısı düzenleyeceğim. Böyle leş bir hizmet olamaz. Adamlar yüzünden 720p video izleyemiyorum. Artık 480p video izlemek zorunda kaldım.

Son 2 aydır böyle. lanet olasıca fiber yok, ADSL bok gibi. Son seçenek olarak Data hattı kaldı. O da sıkıntı çıkarırsa artık ülke değiştirmeyi düşünüyorum.
 
TTnet pişmanlıktır. Bakın kediye köpeğe yedirin paranızı şu şerefsizlere yedirmeyin. Ciddi söylüyorum bildiğiniz tüm küfürleri etseniz bunların karaktersizliklerinin yanına yaklaşamazsınız.

Bir kuruş para kaptırmayın şu şerefsizlere. Allah battıkları günleri görmeyi nasip etsin.
 
Şanslı TTnet kullanıcılarındanım, internetim senede 1-2 kere kesiliyor en fazla.
Oyunlarda ping vb bir problem yaşamıyorum, indirme hızım sabit.
Bir ara TurkNet'e geçmeyi düşünmüştüm. 1 Ay boyunca evrak vb saçma şeylerle uğraştırdılar.
En son üyeliğiniz onaylanmadı herşeye baştan başlayın dediler.
Bu problemi yaşayan tek kişi ben değilim. Çok fazla insan üye olamıyor.
Adam akıllı abone olamadığım bir iss ne kadar kaliteli olabilir ki? Şuan aboneliğimi onaylamadıklarına şükür ediyorum.
Müşteri hizmetleri bile yok, bir arıza durumunda muhatap olabileceğin kimse yok.
Kesinti vb çok fazla problemle karşılaşıyormuş insanlar. TurkNet pişmanlıktır diyen çok fazla insan gördüm.
Ama bazı bölgelerde gerçekten kaliteli hizmet veriyorlarmış.
Kullanan ya övüyor ya da sövüyor. Öyle bir firma.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık