Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Smoker selamlar
-Birebir vsde sence yonkolara karşı durabilecek var mı? Bir başka yonkodan hariç yani.
-Hakisini bir üst seviyeye taşımış olan Luffynin hakideki geldiği nokta ile Katakuri arasında ne fark var (denkler mi?)
Luffy şimdi hakisine yeni bir seviye katmaya çalışıyor
Birisini K.Hakiye yaptı
Diğerini B.Hakiye yaptı
-Haoushoki Haki için nasıl bir gelişim bekliyorsun/düşünüyorsun?
-Kaidonun ineceğine ihtimal veriyor musun? Öyle ise nasıl(kimler)bir oluşumun Kaidoyu indirebileceğine ihtimal verebilirsin?
-Kid yada Luffynin Kaidoyu indirebilecek yeterli donanımı var mı? Cesaretle, atarla, giderle olmuyor bu işler tabi.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Merhaba Smoker,
Konuları ayrı ayrı açmak yerine size danışmak istedim.
Sorum yine şeytan meyvesinden olacak (Sanırım şeytan meyvelerine kafamı çok taktım)
Şuana kadar bilinen,gücü diğerlerine göre daha üstün olan bir meyve hangisi ?
ve en güçsüz meyve hangisidir ?
Aslında amacım güç kıyaslaması yapmak değil. Sadece bir şeyleri merak ediyorum. Güçlü olan meyve değil de,güçsüz olan meyve daha çok ilgimi çekiyor. Çünkü,nasıl anlatsam; korsanların bir meyve yiyerek güçlenmesi gayet güzel.Ancak gücü çokta işe yaramayan bir meyveyi yemesi karaktere dezavantaj vermez mi ?
Korsansın ve denizde yolculuk yapıyorsun. Denize düşme tehlikesi bir yana, diğer güç kullananlara karşı bir avantajın olmayacak.

Şuan güncelde değilim,uzun zaman önce 700. bölümde ara vermiştim. Tekrardan başladım.Hatırladığım kadarıyla (bana göre) gücü pekte işe yaramayan meyveler Awa Awa no Mi ve Nagi Nagi no Mi de karar verdim.
Sizin de görüşünüzü merak ediyorum.

Bir de başka bir sorum daha olacak.Bilindiği üzere One Piece evreninde ölüme rastlanmıyor. Yani kısacası kötü karakterler ölmüyor. Sanırım Oda bunun hakkında bir açıklama yapmıştı ama şu an hafızamda değil.Sanırım,ölmelerini istemiyordu. Tabii ki kötü karakterlerin illa ölmesi gerekmiyor. Ancak şuana kadar (izlediğim) hiç bir kötü karakter ölmedi. Ölmesi gerekenler ölmedi demek daha doğru olur.:)
Soruma gelecek olursam, Oda'nın bu konu hakkındaki açıklamasına göre kötü karakter ölmüyorsa,neden iyi karakterler öldü ?
Kötü karakterlerin ölmemesi için bu kadar uygulama yapan bir yazarın, tayfada ki çoğu karakterin geçmişlerinde ölüm olması biraz çelişki geliyor bana. Klişe mantıkla iyiler her zaman kaybeder durumuna mı geliyor ? :hoo:

Alıntı yapıp,konunun dışına çıkmamak için şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim. :sapkali:
 
Merhaba Smoker, şöyle bir sorum olacak; O-Tama'nın meyve gücü sayesinde hayvanları ve yapay Zoan tipi şeytan meyvesi yiyenleri kontrol ettiğini gördük. Ancak gerçek Zoan olan kişileri ve normal insanları kontrol edebildiğini görmedik. Bu konuyla ilgili olarak:
1. O-Tama Deniz Kralları'nı da kontrol edebilir mi? Edebilirse yediği şeytan meyvesini "Antik Silah" gözüyle bakabilir miyiz?
2. Özünde hayvan olan ancak Hito Hito no mi yemiş bandajcı Chopper'ı kontrol edebilir mi?
3. Vagapunk tarafından üretilen zoan tipi şeytan meyvesi yiyen kişileri de kontrol edebilir mi?
4. Şeytan meyvesi yedirilmiş nesneler üzerinde nasıl bir etkisi olabilir?
5. Meyevesinin tesiri nasıl olabilir? Sugar gibi bilincini kaybettiğinde etkisi kalkar mı?Yoksa kalıcı mı? ( Bu soru için, meyve gücü daha tam olarak tanıtılmadığını biliyorum. Ancak tahminin ne olabilir.)
Şimdiden yanıtın için teşekkürler.
 
Hocam bir sorum var başka başlık altında sordum büyük ihtimalle oradan cevap alamayacağımı düşününce sana geldim marinefortta her iki tarafın asker sayısı belli mi ? Wano savaşıyla karşılaştırma yapmak istiyorumda
 
Bu kara kılıç (kılıcı karartma)olayı haki ve güç seviyesi mi yansıtıyor ? Öyleyse Mihawk'ın kılıcı kara kılıç ama Shanks' ın değil veya Oden'in de değil biraz bilgin varsa açıklarsan sevinirim.
 
Smoker -san belki daha önce sorulmuştur kusura bakma bi kaç sorum olacak;
1-yeni dünya ya tek giriş, sabondy den balık adam adasına giriş mi?
2-trafalgar law 'un çocukluğu Dressrosa da geçiyor anladığım kadarıyla , Dressrosa yeni dünya da , ama law süpernova ve ilk sabondy de gördük yani şu an bildiğimiz yolun tersi bu nasıl olmuş olabilir?
3-süpernovaları ve mugiwara tayfasının 2 yıl sonra dönüşünde sabondy de olan korsanları da düşündüğümde sanki yeni dünyadaki korsanların hepsi diğer taraftan gelmiş gibi bu durumu pek anlayamadım.
Cevapların için şimdiden teşekkürler
 
Daha önceden ödülü dondurulan bir korsan, tekrar aktif olduğunda örneğin şu son gelişmelere bakarsak, Shichibukailikten düşürüldüğünde ödülü donduğu yerden devam mı eder, yoksa güncel gücüne ve tehditine göre ödülü yenilenir mi? Daha önce böyle bir örnek gördük mü?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık