Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 950 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kidd'e ağır saygı duydum. Delikanlı gibi yapılanı takdir edip boş anı kollamamış, lakin kimsenin de köpeği olmamış. Korsan dediğin böyle olur zaten pıçak reis.
Law paket diye söylenilmiş lakin ayıcıklarını oyun parkının maskotu yapmışlar, napsın çocuk? Yenisini bulurum deyip Hawkins alagavatını 5'e mi ayırsın? Tabii paket olacak.
Zoro da mavili bacının yanındayken yatmadan duramıyor, koçum bi Kaido insin yatarsın, sakinleş :m
Zoro mükemmel bir ırktan gelsin, Ryuuma ile bağı olsun falan diye bekleyenleri, hatta isteyenleri gördükçe hayretler içerisinde ekranla bakışıyorum. Zoro inşallah zamansız köyün adsız mahallesinin kerpiç evinde doğmuştur. Adamın olayı çalışmak çalışmak çalışmak, bunu inşallah über züper soya bağlamazlar, ne yaptıysa emeğiyle, hayalleriyle yaptığıyla kalır.
Şu anki en büyük isteğim, Kidd ve Killer ikilisinin Drake ve Hawkins'le karşılaşıp Allahlar'ına erdirmeleri. Hem Law'ın gereksiz tayfası da aradan çıkmış olur,temiğz. En büyük korkumuz Peta olsun.
 
Bölüm gelsin bakacağız ama galiba yine bir sürü savaş olmuş ve hiç savaş gösterilmemiş. Roman yazsa da okusak bari. İş sadece hikaye ağırlıklı gidecek gibi.
 
Kid'in tavrını gayet yakıştırıyorum kendisine. Doğru olan tercihi yaptı. Tabi bu karar değişir.
 
Kid kuyruğu dik tutmaya çalışıyor da sağ kolum dediği adamı maymun etmişler tayfası meçhule karışmış . Kendisi bir kaşık suda ölüme terkedilmiş .
Elindeki kelepçe bile Luffy ağabeyin selamını getirdim diyen Raizo sayesinde açılmış .

Sonra geliyor ' Seni şuracıkta öldürmediğime dua et ' diye trip atıyor . Yani attığın tribin bi dayanağı olsun be oğlum . Seni çizmişler , yıkmışlar , gururunla oynamışlar... Hala laga luga yapıyorsun .
 

Silinmiş Üye

Dostlar animeyle takip etmeye karar verdim kafamda tek bir soru var kılçık adam göründü mü hapisteki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık