Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dororo

İzlediniz mi? İzliyor musunuz?

  • Evet

    Kullanılan: 23 60.5%
  • Hayır

    Kullanılan: 2 5.3%
  • Henüz değil, ama izlerim

    Kullanılan: 13 34.2%

  • Kullanılan toplam oy
    38
Konusunda harika bir Shounen anime potansiyeli varken bir dönemle sınırlandırılmış .Ne kadar zevk alsam da üzerine one piece gibi sayfalarca teori yazılmaz.
Ama strese de sokmuyor boş bölüm yok one piece gibi , her bölüm curcuna :fool:
Anime keşfederken ilgimi çeken 10 animeden 9 unda genç adam bir şeyler yapyıor ve kızlar etrafında toplanıyor. Sonra elim oraya deydi , aha kilodum gözüktü , erkek olanı kıskanıyorum tarzı konulara dönüyor ve en önemlisi konu ne olursa olsun sürekli aynı şeyler yaşanıyor. Anime gelişirken her zaman ana karakterin lehine gelişmeye başlıyor olaylar. Dororo onlara göre başyapıt bence de . Her bölüm ayrı güzel.
 
Çok güzel bir final yaptı herkes mutlu sonla biter sanıyordu ama tam öyle olmadı ölümü hak edenler gerçekten hak etti hak yerini buldu.Son da güzel bir sahne ile perdesini kapattı.Güzel bir seri izlemeyen izlesin.
 
Çok güzel bir final yaptı herkes mutlu sonla biter sanıyordu ama tam öyle olmadı ölümü hak edenler gerçekten hak etti hak yerini buldu.Son da güzel bir sahne ile perdesini kapattı.Güzel bir seri izlemeyen izlesin.
Ben öyle düşünmüyorum. Annesi ile Tahomarunun ölümüne üzüldüm bence ölümü hak etmiyorlardı. Babası da yaşıyordu , bunu da sevmedim çünkü en çok ölümü hak eden kişi hayatta kaldı. Pişman olması güzeldi ama yeterli değildi . Diğer yandan her şey Dororo'nun endişelendiğinin tersine mutlu sonla bitti . Günahlarını ödeyen manevi babası da muhtemelen öldü ama habersiz kalışımız hoş değildi. Finali beni tatmin etmedi çünkü son şeytan konsepti bence yeterince altı doldurulmadan son bulan basit bir savaşla bitti. Gözlerini geri aldığında daha büyük tepkiler bekliyordum ama sadece Dororo oralı oldu. Özetle finali beni tatmin etmedi , finalini eleştiriyorum ama izlenmeye değer bir seri olduğunu düşünüyorum. Bu arada yine şeytanların olduğu güzel bir seri keşfettim. Kimetsu no Yaiba adındaki seri bir takım benzerlikler içeriyor , türkçesi Şeytan Avcısı her halde. Bu seriyi sevenler bir göz atsın derim.
 
Final aceleye gelmiş.
Hyakkimaru da, Tahomaru da bir anda kalp değişikliği yaşıyorlar. Yani ortada bir şeyler yaşama, bir şeyler düşünme tarzı bir şey yok.
Hadi Hyakkimaru, Dororo'yu hatırladı da bir anlığına fikir değiştirdi.
Tahomaru'ya ne oluyor? Daha yeni yaralı anaları başında bekleyen yavruları diri diri yakacak kadar vicdanını köreltmişti.
Dahası o son iblis ne ezik bir şeymiş. Biri kazayla çarpsa ölürmüş zaten. Kendini bir gösterdi, sonra Hyakkimaru üzerine hopladı ve öldü.

"Hyakkimaru gözlerini aldığında göreceği ilk şey babasının ölümü olabilir mi?" diye düşünüyordum.
Hyakkimaru yanlarından ayrılırken yıkılan tahtayı görünce üzülmüştüm, dediğim çıktı diye ama sonraki sahnede sapasağlamdılar.
Sonra öğrendik ki ölmüşler.
E madem öleceklerdi niye sonrasına bir şey koymuşlar ki? O ayrılma sahnesinden sonrasını yapmasalarmış.

Daigo Kagemitsu da çok yavan kalmış. O savaş alanındaki çaresizliğini, çıldırışını falan görseydik keşke. Şimdiye kadar gördüğümüz o acımasız ve zorba adam, bir anda süklüm püklüm ağlar hale geldi.

O kadar basitti madem niye bu kadar bölüm biz Tahomaru ve babasının hırsını, kötülüğünü gördük?

Mutlu son oldu. Bundan şikayet etmiyorum. Böyle bir hikayeye acıklı bir sonu yakıştıramıyorum, yüreğim el vermiyor. Ama keşke biraz daha yayılsaymış konular ve daha derin bir şekilde işlenseymiş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık