Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala daha Luffy'yi gömüyorlar. La Luffy Kaido'ya karşı gelince direkt g5 mi açacak? O da Gear 4 ile direnecek biraz ilk başta. Hala daha Luffy sağ kol mu diye tartışıyorlar ciddi ciddi. Luffy'nin klasik arc başı dayaklarını ne kadar önemser olmuşsunuz.
Queen Katakuri'yi dövmeyi geç haki'si bitince git haki'ni doldur gel diye avans bile verir.
Katakuri sabahlara kadar vursa boş.
Konunun ilk göz kanatan yorumu erken gelmiş.
 
Queen Katakuri'yi dövmeyi geç haki'si bitince git haki'ni doldur gel diye avans bile verir.
Katakuri sabahlara kadar vursa boş.
Queen geleceği görebiliyorsa dediğin %50 olabilir. Ama bence geleceği göremiyor o yüzden %0 bu ihtimal.
Neyse konu dağılmasın. Mangayı görmeden paçayı sıvamayalım.
 
Ahahahhahahaha. Yorumlar efsane. Bir de bazıları bir şeyleri bildiklerini sanıp millete ahkam kesiyorlar ya bak o daha da komik işte:D
 
Ciddi ciddi Bigmom-Queen ile Kaido-Luffy arasında benzerlik kurulup seviye mi kasılıyor? Daha iyisini yapabilirsiniz gençler. Biraz geliştirelim artık kendimizi...
 
Önceki bölümde de yazdım. Yahu hiç mi mantığınız yok? Fizik bilginiz sıfır mı? Queen öyle bi saldırıdan nasıl tek yesin?

Big mom vurmadı bile yav. Tutup kafasını yere çarptırdı. Queen topraktan ne kadar hasar yiyebilir? Aşırı hızlı çarpması lazımdı yere. Ve zemine verilen hasara bakarsak hızlı çarpmamıştı. Ciddi bi yara bile yoktur suratı tozludur en fazla.

Öyle bi yorum yaptınız ki gören big mom napoleon’a prometheus’u ekleyip bi de armament yaptı da queen’in kafasına geçirdi sanır.

Edit:

Big mom’ın ezeceği bile garanti değil. Hatta queen eşit dövüşürse şaşırmayın. Big mom g4 bloklarken armament basıyordu. Bound man’ın üçüncü komutana yetmediğini düşünürsek kaido’nun komutanları zaten fiziksel olarak bound man ayarı bişeydir. Sebep:

Big mom tayfasında birsürü özellik vardı. Fiziksel olarak zayıf olmaları normaldi. Luffy’nin boundman tamamen güç ve hıza dayalıydı ama bu karakterlere eşit olacak kadar da kuvvetli değildi. Queen sadece fiziksel gücüyle cracker, kata gibi adamların liginde. Fiziksel gücü bi boundman kadar olmalı en az.

Big mom hafızası yokken haki kullanabilir mi bilmiyoruz. Meyve zaten yok sayılır. Eşit dövüşebilirler. Big mom hafıza kaybından çok etkilenmediyse ezer tabi ve öyle olacak muhtemelen. Ama eşit dövüşürlerse de şaşırmayın.
 
Son düzenleme:
Bazen düşünüyorum acaba bu insanlar mangayi sadece yazilarini okuyup mu birakiyorlar diye bazisida resimlere bakip yazilari okumuyordur herhalde:confused:
Big momin o darbesiyle tek yemeyecegini soyledik cunku ortada bi darbe yoktu zipladi tuttu kafasini yere vurdu bu kadar.Bu sahneden nasil kaido luffy tekine geciyorsunuz gercekten pes bu ikisini nasil karsilastiriyorsunuz hayret.Big mom illa teklemek zorunda mi orasida ayri hikaye.Ben daha cok queenin bedenini hirpalaya hirpalaya hapishaneyi yikacagini dusunuyorum.Yani tek tarafli savasta big mom sadece fiziksel gucuyle döve döve hapishaneyi yikacaktir öyle görünüyor
 
Bence kimse kesin tek yemiştir demedi zaten Queen'e. Öyle bir saldırıdan tek yememesi gerekiyor zaten. Hele zoan dayanıklılığı varken tabii ki yemeyecek. BM çok güçlü bir saldırı yapmadı kafayı tutup yere vurdu sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık