Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangaka Jack'i iki amiralin olduğu gemiye daldırıp sağ çıkardı. Bunu Zoro hikayenin ortasında onu harcasın diye mi yaptı? Hiç sanmam. Dört komutan olsa birini harca geç, sorun olmaz. Fakat üç komutan var. Oldu olacak Queen'i de Mom yesin, Mom'ın adamları King'i tenhada kıstırsın, sonra da hepsi Kaido'ya girsin.

Savaş olursa sürtüşmeden öteye gideceğini sanmam. Bu savaş uzun sürecek bir savaş. O uzun sürede destek kuvvetler gelecektir ki bu durumda iki taraf topluca birbirine dalmaz, bizimkiler kaçacaklardır. Ayrıca kısa sürede Kamazo bile Zoro'yu delmişken uzun süren bir savaşta Jack, afedersiniz şırınga ile kan çeker. Zoro'nun ağır yara alması da sonrası için olumsuz bir etken olur. Kısacası Jack, en sona kalır diye düşünüyorum.
+1 Sanji arcı başlaması için, doflamingodan ayar yedi, adam arc bossuydu Zorocular yerden yere vurdu adamı..Şimdi kim olduğu belli olmayan elemanın kesişine bayılınca gereksiz dillendiriyorsunuz oluyor.Kanal A muhabiri gibiler gerçekten.

Zoro savaşacak gücü kalmayana kadar Jack'le dövüşür alır, alamaz bilemem..Ama Zoro için savaş orda biter !!!
 
Canım Toko'm. :( Serinin en tatlı küçüğünü üzme len kalleş Oda.
Toko da geçmişten gelenlerden biri çıkabilir. İkisi çocukluk arkadaşıdır, bu durum da Hiyori'nin ona neden bu kadar güvendiğini açıklar. Ayrıca Yasu'ie'nin ülke bu halde iken çocuk yapmış olması bana mantıksız geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık