Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 121 43.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 155 56.2%

  • Kullanılan toplam oy
    276
Filmde işlenmeden önce Oda Z nin hikayesini yazmıştı yanlış bilmiyorsam. Canon olan o. Ki aynı şekilde filme Lucci'yi katmak istemişlerdir, Oda'ya danışmışlardır, bu herif çulsuzun biri mi oldu ne oldu buna diye. Hani filmin senaryosunu Oda oluşturmuyor ya, katkıda bulunuyor denmesinin sebebi de bu. Yayınlanmasını istediği bilgileri veriyor. İstediğini canon alabilirsin yine sana kalmış tabi, Sanji'ye de pedo falan diyebilirsin yani. Hatta hemen uyduralım mesela, Oda'ya sorulan yayınlanmamış sbs sorularının birinde Bonney, Nami ve Robin'in yaşlarını küçültse Sanji'nin tepkisi ne olur diye sormuşlar o da cevabı yayınlamamış ama film ekibine vermiş cevabı onlarda benzer güce sahip bi karakterle bunu işlemişler falan, hikayesi çok derin.
Sanji'nin pedofili olup olmaması beni çok bağlamıyor zaten. :hıh:

Her neyse teşekkür ederim cevabın için :sapkali:
 
Kötü adam gibi kötü adam :/. Duygusuz, karaktersiz, şeref yoksunu, değerleri olmayan alçak herifin teki. Ne yapsın adam "büyük ideallerim uğruna bu yola girdim" mi desin? Dürüstçe ben böyle bir şerefsizim hem adam öldürüyorum hem karnım doyuyor, keyfim yerinde diyor işte.

Adamın Vegapunk' ın robotlarından tek farkı yaptığı işi severek ve layığıyla yapması. :/ (Luffy hariç.)

Meyvesi tırt ama.
 
Şu sahnede Lucci'nin iyi biri olduğunu sanmamızı istediler herhalde ki bu yüzden o son cümleyi söylettiler. Ama Lucci mangada Luffy hakkında konuşmuyor. Yani Lucci'nin ne denli bir hükümet köpeği olduğunu Oda çok güzel gösterirken, animede o son cümleyle Lucci'nin sanki düzeldiği ve iyi biri gibi göründüğü gösteriliyor. Belki çok önemli bir detay değil ama bu ve bunun gibi ek sahneler karakterleri çelişkiye düşürüyor.


 
Doffy gibi bir adam yenildikten sonra animede tekrar boy göstermesi bence aptalca doffynin tek atacağı bir adam çok eskilerde kaldı yeniden animede güçlü bir karakter olarak görmek istemem doffyi harcadın oda lucciyimi sergiliyorsun bize
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık