Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Film İzleme Kulübü (Kapanmıştır)

Tamam mı, devam mı?


  • Kullanılan toplam oy
    53
@Mercury bildirim gelmiyor. En iyisi kulüp üyeleri konuyu takibe alsınlar.
Bu şekilde de konuya atılan her mesajda bildirim gelecek ama aklıma gelen en iyi çözüm bu.
Bazı kişilere bildirim gidiyor sanırım da, bildirimin gitmediği kişiler, gittiği kişilerden fazla neredeyse. Ama dediğin mantıklı. :)Bu yazdığımı okuyan varsa, en azından konuyu takibe alırsanız, iyi olur. :)
 
Seri olarak düşünülmüş ilk filmin pek tutulmamasından sonra devamı çekilmemiştir. Ben izlerken fazla basit ve genel geçer bulmuştum. En fazla vasat diyebilirim tekrar izlemicem.
 
Bu arada, anket konusunu aklımdan çıkmış. Korku filmi hakkındaki kuralı esnettim biraz. İlgililerine duyurulur. :)

Çok önemli bir mesele değil gerçi de söyleyeyim yine. @Kuroro ben anketi silemiyorum, sen silersen iyi olur. :ehe:
 
Eragon Filmi Hakkında Yorumlar:

Seri olarak düşünülmüş ilk filmin pek tutulmamasından sonra devamı çekilmemiştir. Ben izlerken fazla basit ve genel geçer bulmuştum. En fazla vasat diyebilirim tekrar izlemicem.
Ne zamandır fantastik bir film izlemiyordum, değişiklik oldu, teşekkürler @Sir Crocodile

Kitapları hakkında en küçük bir bilgim yok ama izlerken Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'le Orta Dünya aklıma geldi sık sık. Ama vasat bir film olmuş.

Hikayenin derinliği hiç yansıtılamamış, sahneler çekilmiş geçilmiş. Jeremy Irons gibi efso bir Yolgezeriniz var, John Malkovich gibi de bir Sauron'unuz. Yakışıyor mu bu adamların es geçilmesi, senaryoda motivasyonlarının sallamasyonlugu. Saruman kılıklı şarap manyağı gölge büyücü hiç olmamış, başrol hatun güzel ama çiğ olmuş. O evrenin çekmesi lazim izleyiciyi ama yüzeysel bir anlatımla Vardenler, süvariler falan geçilmiş. Beklenen süvari kehaneti hiç coşku yaratamıyor ne evrende ne izleyicide. Ama bebek Safir çok tatlıydı ve Safir'in seslendirmesi çok başarılıydı. Onu da Galadriel abla sandım ama Rachel Weisz imiş.
Devamı gelmedi sanırım filmin, eğer öyleyse şaşırmam.
@Kaido_93 :sapkali:

~~~~

Filmi izledim. Başarılı bir film değil, leş bir film de değil. İzleyip unutulacak filmlerden diyebilirim. Bir 7-8 yıl önce izleseydim baya sevebilirdim filmi ama.

Manga forumunda olduğumuz için yorumlamaya önce güç dengelerinden başlayayım. Eragon denilen arkadaşımız çok havadan power up alıyor, hoş değil. :(

İyi oyunculuklar vardı, ama genel olarak oyunculuklara çok bayılmadım. Kralın sağ kolu da kırmızı saçlı Komutan Logar olmuş, o da hoş değildi. ejderha bacımızın sesi güzel ama. :oleyo:

Ejderhalar Kaidou'dan daha başarılı. Bu Capon ejderhaları yılan gibi bir şey oluyor, hoş değil yine. :oleyo:

Eragon'un davranışları genel olarak çok çocuksu idi, ben herkesi döverim, ben ölmem, çünkü ana karakterim falan. Sonra birden çok olgunlaştı. Güç dengeleri gibi karakterindeki değişimi de işleyememişler.

Bir de bazı olaylar çok oldu bittiye getirilmiş. Tüm olayları yazmayayım da, sonda gölge cellatı süvari olarak anılmasını falan pek iyi işleyememişler.

Bir de devamı çekilmek için yapılmış sanırım bu film. Eragon'un kuzeni, anası falan çok açıkta kaldı çünkü. Film düşündükleri tutmayınca da ikincisi iptal olmuş gibi geldi bana, bilemiyorum.
Eragon;

Eskiden televizyonda yarım yamalak izlemiştim. Oradan hatırlıyorum biraz. Ama ilk kez full izliyorum.

Film beklenilenin altındaydı ne yazık ki. Düşmanlar çok iyiydi ama onu iyi yansıtamamışlar. Daha fazla aksiyonlu sahne bekledim ancak o da yoktu. Sadece son savaş sahnesi biraz heyecanlıydı o da oldu bittiye getirilmiş. Son sahnesi ikinci film çıkacakmış gibi bitti ama bu gidişle çıkmayacak gibi görünüyor.

Uzun lafın kısası, ünlü oyuncular filmi biraz kurtarmış ama yeterli olamamış.
Çoktan izlemiştim yine izlemek isterdim ama olmadı hatırladığım kadarıyla bir iki satır yazayım
konusu güzel böyle filmleri severim ama çok basit ilerledi yani birden bu kadar güçlenmesi çok saçma kitabını okumadım devamıda çıkmadığı için yorum yapmak zor ki normalde de yorum yapabilecek biri değilim
@Mercury
Ben de katılayım bari. :/

Bu arada Eragon leş gibi filmdir. :S Kitaplarını okumamın da etkisi var tabii. Resmen Eragon evrenine ihanet etmiş yapımcılar.
Ejderha bana çok çocuksu geldi. Fazla fantazi izlemedim veya okumadım. Telepati ile iletişimleri bana orijinal geldi, çok kullanışlıydı. Film kitaptan uyarlamaymış. Filme sıkıştırınca gayri ihtiyari eksiklikler oluyor. Böyle bir tam oturmamışlık hissediliyordu zaten filmde. Havada savaş sahneleri sadece doğru düzgün filmde ilgimi çeken yerlerdi diyebilirim, yani telepati dışında. Ama belki bu da yine türdeki tecrübesizliğimdendir. "Bana hatırlattı:" köşesinde ise eskilerden Dragon Heart filmi var.
 
Son düzenleme:
Üyelerden affımı istiyorum :( Okul nedeniyle yaşadığım yoğunluktan ötürü 1-2 hafta daha pas geçicem gibi gözüküyor :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık