Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aizen vs Yamamoto

hangisi kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    42
Bana da ilk başta yamamoto önde gibi geldi ama eğer önceki mesajlarda belirttikleri gibi hougyoku aizenin bir parçası olduysa ve parçalandığında bile onu toparlayabilecekse aizen nihayetinde dövüşü alacaktır.
 
Tanrısal güç saçmalıkları serinin içine eden olaydı zaten. Onları çıkarırsak Yamamoto çok başka seviye idi. İchigo ana karakter olsun ve Zaraki hariçi onun seviyesine çıkıçak adam yoktu.

Seri sonundaki Yhwach tek yedi bu seride o yüzden bir anlamda ne derseniz deyin olabilitesi var.
 
Bir ara şu seriye sıfırdan başlayayım. Tüm manga bölümlerini Türkçe bulabileceğim bir site var mı? Filler miller uğraşamam. Direk mangayı okuyacağım tekrardan.
 
Aizen reiatsu farkıyla bile kazanır. Üstüne kyouka suigetsu gibi bi avantajı var. Kılıcını kullanmadan Yhwach'ı ilüzyona alabilmişti sonuçta. Sandalyade mühürlü olduğu süre boyunca reiatsusu daha da arttığını onu serbest bırakmaya giden shinigamiler söyledi.

SS muken görevlisi shinigamiler onu sandalyeye oturtmaya çalışırken dokundukları an elleri parçalanıyor.Reiatsusunun ne kadar arttığını görebiliyoruz


Burda da yhwach ruh kralının sağ kolunu emdikten sonra mühürlü kalan siyah göz gibi şeyleri SS'nin üstüne salıyor. Hashwalt bu şeylerin ruh kralının gücü olduğunu ve shinigamilerin doğal düşmanı olduğunu söyledi. Aizen ise bunları reiatsuyla pert ediyor. Ha bir de bankailerin ve kılıç saldırılarının işlemediği ruh kralının sağ kolundan çıkan o küçük göz gibi şeyleri sandalyade eli kolu bağlı ve mühürlüyken Hado 90 Kara Tabut adlı kidoyla pert ediyor



ve geldik vsbattlewiki'de de geçen en yüksek gösterimine.Ruh kralının sarayı ile SS arasında kıta kadar mesafe olduğu söylendi. Ruh sarayı dışında yapıların olduğu yerler şehir boyutunda olduğu da. Aizen burda konuşurken Yhwach ve ichigo ruh kralının sarayında dövüşüyor şuan. Aizen ruh kralının sarayıyla ilgili bir sıkıntınız varsa burdan vurabilirim diyor. Tabi üstündeki kıyafetten dolayı tam olarak reiatsusunu salamıyor Shunsui de öyle diyor.


Buradan çıkan sonuç sandalyeden kurtulmuş haliyle bile Yamaji'yi yenebilecekken, Üstündeki mühür kıyafetlerini çıkarıp hogyoku dönüşümlerini gerçekleştirse ya da reiatsusunu Yaşlı dede'nin üstüne salsa pek şansı olacağını sanmıyorum.
 
Aizen sadece Yamamoto için Wonderweissi oluşturdu.Gücünün korkunç olduğunu ve kendisini bile aşacağını biliyordu.Zanpaktou açısından her türlü Yamamoto diyorum.Ama saf güç biraz tartışılabilir.
 
Yamamatoyu alabiliyor olsa neden Wonderweiss’ı oluştursun adam? Yamamato alır ve alacaktı zaten
 
Wonderweiss'i daha hogyoku'yu yeni almış shinigami haliyle oluşturmuştu. Bu konuda konuştuğumuz Aizen o halinin kat kat ilerisinde güçlenmiş hayvan gibi reiatsu sahibi olmuş zanpaktosuz shikai kullanabiliyor ve en üst seviye kido hado 99 kullanabilmiş birisi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık