Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Luffy

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 239 85.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 40 14.3%

  • Kullanılan toplam oy
    279
Biraz eleştiri yapmaya geldim açıkçası. Öncelikle luffyden ne beklediğinizi öğrenmek istiyorum. Luffy canı istediği için insanları kurtarıyor ve her zaman en güçlüyle savaşma peşinde diye eleştirmişsiniz evet. Neden mi çünkü hayali özgür bir adam olmak ve o özgür adam insanların acı çekmesini istemiyor. Bunun için onların çektiği acının en büyük nedeni olan kişinin peşinden gidip onu yenerse bu sorunun ortadan kalkacağını çok iyi biliyor ve buna göre hareket ediyor. Bu kişi crocodile olur doflamingo olur orası odaya kalmış. Ayrıca tayfasını umursamadan kendi kafasında diye eleştirmişsiniz. Nami'nin tayfaya katılışını hatırlatırım size dostlarım. Tayfasında ki kişiler çocuk değil kendi başlarının çaresine bakabilecek kişiler ha nami de olduğu gibi yetersiz kaldıkları yerler olursa arkalarında tereddüt etmeden duracak kadar da kaptandır luffy. Power up olaylarına da değinmek istiyorum ben ichigo ve luffy ı kıyaslamanın haksızlık olduğunu düşünüyorum çünkü güçlerinin kaynağı çok farklı çünkü biri çalışarak gelişiyor diğeri ise zaten içinde olan güçleri keşfederek gelişiyor. Bu yönden naruto ve luffy kıyaslaması daha doğru ama iki seriyi de düzenli olarak takip eden biri olarak söyleyebilirim ki naruto da bir güç geliştirdikten sonra onda uzmanlaşmak ve tam verimli olarak kullanabilmek için zaman harcıyordu en büyük örneği bunun rasen shiruken tekniğidir ilk kullandığında bunu kullanırken bedeni hazır olmadığı için kendine zarar veriyordu ve çok fazla kullanamıyordu. Son savaşta ise zorlanmadan aynı anda bile birden fazla hatta yüzlerce kullanabiliyordu. Buna benzer bir durumda luffy gear second ve gear third'ü ilk kullandığında başına gelmişti ama şuan bu teknikleri zorlanmadan kullanabiliyor. Yani dostlarım biraz sabretmemiz gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Valla sonuçta goku çakması yapıda bir karakterdir(saflık,oburluk,karı kızla ilgilenmeme vs).
Ama beni en çok güldüren karakterlerden de biridir özellikle bir yere asılıp,ve ya bir yerden fırlayıp arkadaşlarını özellikle de en ciddisi zorroyu ordan oraya savurması,yerden yere vurdurmasını her zaman seyrederim keşke o komiklikleri gene görebilsek seri ilerledikçe bazı şeyler arka planda kaldı malesef.
Ayrıca kazndığı dövüşler bala odanın mudahalesiyle olduğunu da sık sık görürüz kum adam herifi 3-4 kere öldürdü ama luffy her seferinde bi şekilde yırttı,kimse sağ çıkamaz denen magellan zehirinden ölmedi, sengoku ve 3 amiral saldırdı ölü haldeyken gene sıyrıldı,aokiji öldürebilirdi acıdı gitti,kizaru tekken 2 saaat tayfasını ve luffy öldürmek yerine 1 saat zorronun başında tekme bekletti en hızlı adam guya bu herif-gerçi bu zorroydu ama neyse- vs vs en acayip şeylerden bile kurtuldu*he mihawk la da karşılaşmıştı bak*.

Ama kendisi luffy the shici slayer dir nerde bir shici var bulur indirir bi şekilde hemde haki filan vs olmadan bide gomu gomu nooyla,gerçi sonradan neyseki biraz daha mantıklı dof'u almıştır.

Shicilerden sonra gözünü yonkoulara dikmiştir ve çok pis dayakların habercisidir bu hem kendi hem rakipleri için.

Shiciler deki güç dengesinin içine etmiş kişidir bu shiciler yeri gelmiş suyla yeri gelmiş gölge yiyerek vs garip şekillerde alt edilmiştir ama normalde hiçte kolay lokma olmadıkları bellidir moria yonkou kaidoyla kapışıp yarasız dönebilmiş,croco savaşta alayına atar yapabilmiş,diğerleri dof filan zaten ortada nasıl bir dengedir oda diyesi gelir insanın luffynin her shici kestiğinde.

Umarım oda aynı shicilerdeki gibi yonkouların da seviye farkının içine ederek yendirmez, shici yenilgilernin benzerini yonkoularda bize yaşatmaz.

Umarım bizi güldürmeye ve eğlendirmeye de devam eder hep savaşta çekilmiyor,gene tuhaf tayfalar almaya çalışır,namiyle uğraşıp kafasını gözünü şişirttirir,devasa porsiyonlar yiyip şişko olur,boa yı iplemeyip çıldırtır bol bol iz de keyifle izleriz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık