Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Sun Ken Rock

Beyaz Ejder Klanı'ndaki savaş sonrasını anlatan son birkaç sayıyı saymazsak güzel seriydi bence. Güzel karakterler, güzel çizim, güzel hikaye. Bazen erotizmin cılkını çıkarması sıkıntıydı sadece. Verdiği felsefe de fena değil bana kalırsa. Fakat o son sayılarla birlikte bana göre saçma bir final yaptı. Neyse ne diyelim. Her ne kadar sonuna sövsem de aynı evrende geçen Ken ile ilgili yeni bir hikayeye de hayır demem doğrusu.
 
Geçenlerde bir konuda gördüğüm manga sayfasından dolayı ikna olup okumaya başladım, üç günde bitirdim. Genel olarak mangayı beğendim, karakterleri, çizimleri vs.gayet iyiydi. Yalnız o ne çöp bir sondu öyle, Bleach'le kapışır bu konuda.
Kendimce diğer olumsuzluklar da şöyle:
Park tae-soo gibi bir karakter resmen harcanmış, yine sevdiğim karakterler olan ayıboğanla sarışın hatun çok tırt bir karakter tarafından öldürülmüşler ve doğru düzgün mezarlarını göremedik, Ken'in bilmem kaç bölüm kurtarmaya çalıştığı hatun keranacı olup geçiştirilmiş, menajerliğini yaptığı hatunlara ne oldu onuda bilemiyoruz. Sadece ecchi olsun diye çizilip, daha sonra bir kenara atılan bir düzine karakter var. Beyaz Ejder ile olan savaşları ve Yumin'in ihaneti falan tamamen fiyaskoydu. Birde bazı noktalarda tezatlık var gibi geldi bana, Ken'in amacı iyi insanları korumak ama bizim mafya polis araçlarını taratıp emlak balonu üzerinden ülkede kaos çıkarmayı hedefliyordu.:D
 
2010-2011 sezonunda beni epey banyoya göndermiş seridir.Hey gidi günler hey.

Sonunu hiç göremedik ki gidip gelmekten...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık