Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Basil Hawkins

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 128 68.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 59 31.6%

  • Kullanılan toplam oy
    187
Aynen. Zoro bi Caribou kadar bile olamadı. :)
Olur ya niye olamasın, 2 salladı 2 can aldı adam. Dövüş içinde muhabbet klişesi olmasa, bizimkiler avel gibi bir dinleyelim bakalım bu adamın yeteneği ne diye açıklama beklemese ve direkt saldırsa Hawkins'in tozunu attırırlar. Şu gördüğümüz kadarsa 1 vs 1 de en ufak bir şans bile vermem Hawkins'e Zoro karşısında. :)
 
Meyvesini anlamsız bulduğum bir karakter, şöyle ki bizimkiler üzerinde hayatta kalma ihtimallerinin %1 olduğunu söylese bile o ihtimalin gerçekleşeceğini bildiğimiz ve sırf oda tarafından aslında imkansız bir işi başardılar denilecek luffy ve tayfası için.
 
Bege'den bir artısını göremedim şu ana kadar. 5 dakikada 3 can harcadı. Kuklalar bitince ne yapabilecek, hakisi, saldırı gücü, dayanıklılığı ne kadar orasını görmek lazım. Caribou bunu tokatlar gibi geliyor bana. İçinden bir taramalı çıkarıp tarasa kukla mukla kalmaz ortada, delik deşik olur. :)
Hawkins rahat alır caribou'yu.Bir kere hawkins bir kılıç ustası o mermiler gelirken boş boş bakacak değil ikincisi bu adamın belki yüzlerce canı var bu çok büyük bir artı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık