Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller ve İmparatorlar Hakkında Bir Soru

2 yonkou tam kadroyla, denizcileri çamaşır gibi sirkeler.

Bugün Zoro Fujitoraya karşı dövüşmekten çekinmeden -sıra bende- diyebiliyor. Bunu Kaido'ya dediğini düşünebiliyor musunuz yahu :hhh:

Reyis kimseden korkmaz o ayrı :artiz:

Bir de şu korsanlar denizcileri neden yok etmiyor muhabbeti var. Korsanları terörist, denizcileri devlet olarak düşünün. Kimin kimi ortadan kaldırması için çabalaması gerek ? Ulan korsanların sülalesi rahat. Adamlar neden denizcileri indirmek için uğraşsın ? Mantığa bak asffdsasd.
Kaido’a da dedi Zoro o herif peşimize düşmeden biz onu indirmeliyiz diye . Zoro Kaido ‘u da gözüne kestiriyor ordan bir şey çıkmaz . O tamamiyle Fuji ‘nin umursamazlığından.
 
Bir aralar 1 yonkoo 1.5-2 amiral eder diye düşünüyordum, Kaido'nun luffy'e attığı tekten sonra 2 kesin ,3. amirali zorlar mı diye dünüşür oldum.
 
Konuyu tekrar güncellemek istedim hala forum da açılan anketler de seviye olarak amiral altı amiral amiral üstü yonkou amiral arası yonkou seviyeleri var ben hala anlam veremiyorum neye göre 1 yonkou 1 amiralden üstün olabiliyor ? wb diyenler lütfen o konu cok farklı wb en guclu yonkou mf den güç dengesi cıkarılmaz wb onurlu kral gösterilmek için onca şey oldu . şahsi görüşüm 1 amiral ile 1 yonkou eşittir %50 - %50 bir birlerini alma şansları vardır zaten one piece güç dengesi olarka devrimciler denizciler yonkoular var ve korsanların zirvesi yonkoular denizcilerin zirvesi amiraller ama korsanfan cok ilginç bir forum sırf konuşmasından doalyı mihawk'ı yonkou üsttü kk seviyesi görenler varmı dersin :D luffy'e tek atan yonkou kaidoyu zoro indiricek diyenlermi dersin :D rockları indirmiş rogerı ölümün eşiğine getirmiş garpa yonkou sağ kolunu alamaz diyenlermi dersin :D çeşit çeşit insanlar var ama bir tane mantıklı açıklama yok yani 1 yonkounun 1 amirali alabileceğine dahil ama mesela kizaru manga 907 olması lazım bigmom ile kaiodunun birleşeceğini duyunca ben gideyim diyor sakazukiye mantıken 1 yonku 1 amiralden üstünse aptal degıl ki kizaru 2 yonkounun oldugu yere gitmek istesin . yani şansi düşünce yonkoular eşittir amiraller yarı yarıya şansları var bir birlerini almak için yok öyle yonkou rahat alır yok 2 amiral 1 yonkou zor alır felan onlar zaten rüya .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık