Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    466





Merhaba forumun buna ihtiyacı olduğunu düşünmeye başladığım için konuyu açtım.Bütün tartışmalar ve çekişmeler bu konu altında yapılabilir.Bir de ufak anketimiz olacak.

İki yıl aradan sonra kimin daha güçlü olduğunu,arada ne kadar fark olduğunu veya eşit olup olmadıklarını burada tartışabilirsiniz.Resimler güncel değil ama geçmiş yerine güncel hallerini tartışırsak daha yararlı olur.Bazı tekniklerini de buraya güç ve bilgilendirme bakımından koyalım.



ZORO



Zoro inanılmaz derecede güçlü ve büyük bir potansiyele sahip genç bir savaşçıdır. Hasır Şapka Korsanları'ndaki en üstün üç savaşçıdan biridir. O kadar güçlü biridir ki, çoğu zaman Hasır Şapka Korsanları'nın kaptanı sanılmıştır.Zoro, kılıç kullanmadığında bile canavarımsı bir güce sahiptir.Zoro, iki yıllık Mihawk eğitiminin ardından, daha da güçlü birine dönüşmüştür. İlk gösterildiği sahnede devasa bir kalyonu hiç zorlanmadan ikiye ayırmıştır. İki yıllık zaman atlaması esnasında Zoro, su altında bir balıkadamdan hızlı hareket edebilecek hale gelmiştir. Bunu bizzat Yeni Balıkadam Korsanları'nın bir üyesi belirtmiştir.

(Kütüphaneden alıntıdır.)










SANJİ



Sanji, eski bir korsan olan akıl hocası Zeff'ten öğrendiği "Kara Bacak Stili" isimli bir dövüş tekniği kullanır. Bütün manevralarını bacakları ve ayaklarıyla yapar.Bacakları ve ayakları çok güçlüdür ve kendinden kat kat büyük olan dev gibi yaratıkları yere serebilir.
İki yılın ardından Sanji'nin bedeni güçlenmiş ve hızlanmıştır. Herhangi bir denizaltının basınçtan ezileceği 1524 metre derinlikte kaplama olmadan hareket edebilmiştir. Ayrıca Momoiro Adası'ndaki okamalardan kaçarken Gök Yürüyüşü isimli, Rokushiki tekniklerinden Geppou'ya benzeyen bir stil bulmuştur.

(Kütüphaneden alıntıdır.)

 
Zoro daha güçlüdür ama aralarındaki seviye farkı için bu konu erken. Zoro'nun zorlanmayı geçtim doğru düzgün terlediği dövüşü bile olmadı.Bir asura vs. görmedik o yeteneklerin ne seviyeye geldiği belli değil. Sanji de büyük ihtimalle şu ailesinin kıyafeti giyip güçlenecek.Onun da sağlam bir dövüşü olmadı gibi. Wanodan sonra az çok belli olur her şey.
 
Px üzerinden eşit gibi gösteriyordu mangaka ama şu an pek öyle değil gibi rakipler ve ödül açısından farklı bakış açılarıyla.Bizi kandırıyordu herhalde eşitmiş gibi gösterirken.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık