Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Üst Düzey Denizciler

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Daha önceden tayfalarıyla beraber tüm yonkolar vs denizciler ve dünya hükümeti konusu açılmıştı forumda. Yonkolar ezici bir üstünlükle kazanır gibi bir sonuç çıkmıştı.

Şimdi bu karşılaşmada tayfa veya çöplerden oluşan 100 bin kişilik ordular olmayacak. Sadece yonko kaptanları ve en üst düzey denizcilerin karşılacağı bir vs. olacak.

Karşılaşma yeni dünyada kimsenin yaşmadığı boş bir adada gerçekleşecek.

Ve artık karşılaşmaya katılacak adamları yazalım.

Yonko Tarafı

Edward Newgate

Nam-ı diğer Beyazsakal. Beyazsakal korsanlarının kaptanı ve büyük korsan çağının en güçlü korsanı. Gura gura no mi meyvesini yemiştir.


Shanks

Nam-ı diğer Kızıl Saç. Kızıl saç korsanlarının kaptanı, haki masterı yapmış yonkolardan biri.


Kaido

100 canavar Kaido(veya yaratık bilemedim). Yonkolardan biridir. Tayfasında 500 tane zoan meyvesi yemiş adam olduğu söylendi. Kendisi de zoan türü bir meyve sahibi olabilir. Kimilerine göre en güçlü yonko kendisidir.


Charlotte Linlin

Nam-ı diğer Koca Ana. Tek kadın yonkodur. Şekere düşkünlüğüyle ve vucudunun büyüklüğüyle bilinir. Gücü hakkında net bir bilgi yok.


Marshall D. Teach

Nam-ı diğer Karasakal. 2 yıllık aradan sonra yonko olmuş eski beyazsakal korsanları üyesi ve shicibukai. Yami yami no mi ve gura gura no mi meyvelerinin kullanıcısıdır. Ancak bu savaşta sadece yami yami li halini baz alacağız, çünkü 2 gura gura fazla gelir :D


Denizciler Tarafı

Sengoku

Büyük korsan çağının filo amirali konumundaydı. Marineford savaşından sonra ise denizcilerden ayrıldı. Hito hito no mi:Model daibatsu isimli mistik zoan türünden bir şeytan meyvesi yemiştir, bu kendisini altın renkli budaya dönüştürebilmektedir.


Garp

Yumruk lakaplı kahraman denizci koramiraliydi. Marineford savaşından sonra görevini bırakmıştır. Bizim luffynin büyükbabası devrimci dragonun da babasıdır. Yani Monkey D. sülalesinin başıdır. Zamanında rogerla eşit savaştığı söylenmiştir, kimilerine göre de en güçlü denizcidir. Şeytan meyvesi kullanıcısı değildir, haki de master yapmıştır.


Akainu

Asıl adı Sakazuki'dir. Eski amiral, yeni filo amirali. Marineford savaşında en öne çıkan amiral konumundaydı. Savaştan sonra da filo amiralliği için aokiji ile yaptıkları savaşı kazanmış ve filo amirali olmuştur. Magu magu no mi isimli logia türü şeytan meyvesi yemiştir ve kendisi magma adamdır.


Kizaru

Asıl adı Borsalino. 3 denizci amiralinden biridir. Pika pika no mi meyvesini yemiştir ve bu onun ışık adam olmasını sağlamıştır. Marineford savaşından sonra mevkisinde kalan tek amiraldir.


Aokiji

Asıl adı Kuzan'dır. Eski 3 denizci amiralinden biridir. Marineford savaşından sonra filo amiralliği için girdiği Akainu savaşını kaybetmiş ve sonucunda denizcilerden ayrılmıştır. Hie hie no mi meyvesini yemiştir ve buz adam olmuştur.


Fujitora

Asıl adı Issho olan yeni denizci amirali. Yeni çıkan askerlik yasaları sonucunda denizcilere katılıp amiral olmuştur. Kördür ve buna bağlı olarak gözlem hakisi çok ileri seviyededir. Yer çekimiyle alakalı bir şeytan meyvesi yemiştir ve kılıç kullanmaktadır.


Ryokugyu

Yeni denizci amirallerinden biri. Kendisiyle ilgili elimizde hiç bir bilgi yok.



Evet sizce kazanan hangi taraf olurdu? İstediğiniz gibi eşleştirme yapabilirsiniz (1 vs 2 gibi).

Dünyanın en güçlü korsanları dünyanın en güçlü denizcilerine karşı :good:

Let the fight begin :at:
 
Son düzenleme:
Yonkoular'ın 2.ve 3. adamları amiralleri indirir, kaptanlarda Sengoku ve Garp'ı bölüşürler easy win. Tayfalar yok demişsin direk atladım bende konuya neyse düzenleyelim. Wb-Garp'ı tutar(son ana kadar bıraksalar bu vsyi Garp alırda işte bırakmazlar o kadar bir müddet sonra yardım gelir.) Shanks Sengoku'yu tutar. Kalan üç yonkou kaptani da topluca dalar amirallere şimdi karşılarında 5 amiral var Akainu'yu Kaido alsa geri kalanlar 2vs4 olacak orası biraz zor işte beyler kolay falan olamaz yani ama alırlar ya indirirler amiralleri. Shanks birebirde Sengoku'yu alır Wb ile Garp kalır birtek onda da Garp kazansa da birşey farketmeyeceği için yonkoular kazanır.
 

Roronoa Zoro

Yonkoular derim, tabii bu forumda yonkouların abartılmadığı anlamına gelmiyor :hıh:
Şimdi Kaidou gibi bi' gerçek var; denizcilere çolunu çocuğunu toplayıp savaş açan bir Wb var. Bir de bu WB'ye saldırmaya kalkan kaidou var. Kesinlikle hayvanın önde gideni çıkacak. Linlin hakkında pek bir bilgi yok, sadece sayko görüntüsü çizdi. Teach en zayıfları gözüküyor bu durumda; fakat herhangi bir amiralin meyvesini etkisiz haline getirmse savaşı direkt belirler. Gerçi buna gerek bile kalmaz. Yonkoular win.
 
Amirallerin güçleri çok ters ve amiral rütbesi denizcilerde en yüksek rütbe, yani korsan olmayan herhangi birinin yükselebileceği en yüksek rütbe. Ben 2 tarafı da eşit güçte görüyorum hatta denizciler bir tık önde olabilir, sadece yonkouların tam güçlerini görmediğimiz için berabere seçeneğine bastım.
 
Yonkoularda WB olmasa Denizciler derdim ama Oyaji oalyı değiştiriyor. Oyum Yonkoulara

Bide Yonkou tarafında hem Gura Guyralı WB ve aynı zamanda Gura Gura + Yami Yamili BB mi olucak ? BB sadece Yami Yamili olacaksa gitsin kumdan kale yapsın Gura Gura ile Yonkouluk adımını başlattı zaten onsuz Bu adamlarla boy ölçüşemez. He diğer türlü olursada o zamanda saçma olur.
sadece yami yami olcak, 2 tane gura gura saçma olurdu zaten :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık