Bu denizcilik mi oluyor şimdiSana bir porsiyon cüce veriyim o zaman.
Bu denizcilik mi oluyor şimdiSana bir porsiyon cüce veriyim o zaman.
Denizcilik demedim ki. Denizci büken.Bu denizcilik mi oluyor şimdi
Valyria'ya gittiğini söylediğinde insanın "hadi lan oradan" diyesi geliyor, ama adamın üstünde Valyria çeliği zırh var. Koca bir krallığa bedeldir sanırım değeri. Tywin o kadar parasına rağmen Valyria çeliği kılıç bile bulamamıştı.En güçlü Filo Corlys olmazdı, Redwynler var baya sağlam. En büyük ve güçlü filo onlarda.
Corlys de daha çok maceracı bir tip. Euron mevzusu ise biraz karışık, cidden gitmiş olabilir,ama saf denizcilik becerisiyle gitmesi de zor. Büyüfalan kulalnmıştır büyük ihtimal.
Zannedersem Corys'in o dönem için Greyjoylara yakın güçte bir donanma kurduğundan bahsediliyordu. Greyjoylardan sonra ikinci şeklinde. Bir kontrol edeyim.En güçlü Filo Corlys olmazdı, Redwynler var baya sağlam. En büyük ve güçlü filo onlarda.
Kendi zamanında güçlüydü zaten de şu anki Redwynler kadar güçlü müdür bilemiyorum.Zannedersem Corys'in o dönem için Greyjoylara yakın güçte bir donanma kurduğundan bahsediliyordu. Greyjoylardan sonra ikinci şeklinde. Bir kontrol edeyim.
Redwyneler her zaman başlıca donanma güçlerinden biriydi kıtanın şuanda da ise durum farklı değil ama o zamanki Corlysle yarışacak kadar güçlendiklerine dair bir gönderme vs hatırlamıyorum.Kendi zamanında güçlüydü zaten de şu anki Redwynler kadar güçlü müdür bilemiyorum.
Çok önemli bir karakter. O olmasa belki de Daenerys şu anki kadar güçlü olmayacatı, Euron da onun peşine düşmeyecekti. Tek hamlesiyle Westeros'un kaderini değiştirdi kadın.Elissa'ya kimse oy vermemiş be, ayıptır.
Oyumu değiştiriyorum.
Yumurtalardan mı bahsediyorsun? Dany'nin yumurtalarının kökeni belli değil ya. Dans sırasında özgür şehirlere götürülenler de olabilir.Çok önemli bir karakter. O olmasa belki de Daenerys şu anki kadar güçlü olmayacatı, Euron da onun peşine düşmeyecekti. Tek hamlesiyle Westeros'un kaderini değiştirdi kadın.
Evet onlardan bahsediyorum. Dediğin ihtimal var tabi de, baharat tücarına satması ve Illyrio Mopatis'in de bir baharat tücarı olması güçlendiriyor Elissa ismini. O yumurtaların özellikle taşlaşacağından ve ejderhaların asla doğmayacağı için tehdit olmayacağından da söz ediyorlar. İşaretler fazla gibi.Yumurtalardan mı bahsediyorsun? Dany'nin yumurtalarının kökeni belli değil ya. Dans sırasında özgür şehirlere götürülenler de olabilir.