Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Tayfadaki En Acıklı Hikaye

Tayfadaki En Acıklı Hikaye Kime Ait?


  • Kullanılan toplam oy
    80
Franky çok göz ardı edilmiş ona üzüldüm ya.

Ailesi tarafından gemiden denize atılmış, çöplükte kendini adayacağı bir iş bulup hayatta kalmış. Daha sonra Tom-sanla tanışıp hayatı yeniden rayına girmiş. Ustası vasıtasıyla kendine aile diyebileceği insanlar bulmuş(lafın gelişi insan yoksa balıkadam ve denizkızı demek daha doğru), tüm aile yıllarca canla başla çalıştıkları projenin sonunda aslında kendi hatası olmamasına rağmen WG denilen rezil organizasyonun iş güzarlığı sonucunda ustasının ölümüne sebep olmuş. En sonunda ustasını kurtarmak için yaptıkları durdurulamaz trenin karşına çıkıp onu ölümü pahasına durdurmaya çalışıp, bilinen hayatını sonlandırmış. Hayatta kalabilmek için hurdalıktan topladığı demirlerle vücudunu yeniden şekillendirmiş. Ustasının ölümünden ötürü hep kendini suçlamış bu sebeple kardeşim dediği adamla arası açılmış. Geri döndüğünde şehrin "it"lerini hizzaya sokmasına rağmen kimse tarafında takdir edilmemiş hatta hep hor gözle bakılmış, aşağılanmış bir adam Franky.

Bu yüzden 0 oy almasına gönlüm razı olmadı aşırı duygusal abimin...


Edit: Usopp'un bile oyu varken Franky'nin, Jinbei'in hatta Luffy'nin oyunun olmaması daha çok üzdü :(
 
Brook açık ara birincidir bu konuda. En berbat geçmişe sahip ne yazık ki o :(

Ondan sonra da sırayla Robin, Chopper ve Sanji gelir. Diğerlerinin de bir kısmı acıklı değil bir kısmının da hafif acıklı bir geçmişi var bence.
 
Brook'un hikayesini acıklı bulmuyorum. Ölümü biraz duygusal olmuştu ama korsan gibi yaşadı korsan gibi öldü diyebilirim. Ayrıca hikayesi mutlu sonla bitmiş olacak. Ben Robin'i seçtim. Küçücük bir kız çocuğunun ailesi ve tanıdığı herkes gözünün önünde savaş sanatıyla yok ediliyor. Başka birisinin canını feda etmesiyle hayatta kalıp buna rağmen tayfaya katılana kadar da kaçak hayatı sürüyor. O yaşa gelmesi bile yaşadığı kötü şeyleri ispatlar nitelikte bence.
 
Nico robin heralde. Hain denizciler kızcağızın yuvasını yıktılar. Sonra bir de sözde kurtarmış gibi yapıp kendilerine itaat etmesini istediler.
 
Küçücük kıza 79.000 beli ödül koyup bütün sapık, ayyaş, vicdansız ödül avcılarını başına salmak; hizmetçi olduğu evde bile yaşadıklarına rağmen güvende olamaması ve daha sayabileceğim 10'u aşkın maddeyi yüklemek ne demek ya :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık