Sevdiğim bir seriydi, tekrar başladım ve güncele geldim. Yıllardır noveli yayınlanmıyor ve 496'da kaldı. Manhuası ile noveli arasında 10 bölüm falan kaldı sanırım. Devam edecek mi ne olacak acaba?
Novel zamanında İngilizce güncele geldiğinde kalmıştı öyle. İngilizce çeviri uzun süre duraksayınca kaldılar. Şimdi de ekibin telif hakkı bitti. O yüzden çeviri işi bitti.Sevdiğim bir seriydi, tekrar başladım ve güncele geldim. Yıllardır noveli yayınlanmıyor ve 496'da kaldı. Manhuası ile noveli arasında 10 bölüm falan kaldı sanırım. Devam edecek mi ne olacak acaba?
Manhuasında bir 20 bölüm kadar birikmiş, hatırlattığın iyi olduSevdiğim bir seriydi, tekrar başladım ve güncele geldim. Yıllardır noveli yayınlanmıyor ve 496'da kaldı. Manhuası ile noveli arasında 10 bölüm falan kaldı sanırım. Devam edecek mi ne olacak acaba?
Çizimler acayip kötü bir hal aldı. Okunmuyor seriNovel bitince şahsen biteceğini düşünmüştum.Suan seri devam ediyor bu güzel haber
Güncel de olaylar gittikçe ilginçlesiyor
Nie li Demin tarikatina gidiyor.Sanirim Şu dileci tipli beyaz sakallı ama çok güçlü herifi orada yapacağı olaylari izleyeceğiz