Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Law amputation tekniğiyle odanın içindeki herkesi kesebiliyor mu? Dressrosa'da ondan güçlü olan doff bile kılıç darbesinden kaçmak için havaya zıplamıştı yani bu teknik senden güçlü güçsüz herkese etki ediyor mu? Eğer herkesi etkiliyorsa Luffy Kaido'ya ejder formundayken vurduğunda Kaido birkaç saniye yerde yatmıştı o sıra kaidoyu bölemez miydi?
 
Merhaba Smoker,
Dressrosa Arc'ını izledikten sonra aklıma takılan bir konu olmuştu,size danışmak istedim.Acilia karakteri kolezyumdan sonra bir daha gözükmedi. Nedeni nedir ?
(Diğer karakterler kolezyumdan sonra,savaşta yardım etmişlerdi.Ancak Acilia aralarında yoktu.) Acaba yenildikten sonra öldü mü ? Mangada bundan bahsediliyor mu ?
Şimdiden teşekkür ederim.?
 
Bende dressrosa arcını izlerken Zoro nun Picanın yumruğundan Robin Bartolomeo ve Rebecca yı kurtarmadan önce Bartolomeo nun elimi kullansaydım bile bu yumruğa dayanacak bariyer yapamazdım dediğini gördüm acaba kaba kuvvetle bariyeri parçalanabilir sonucunu çıkarabilir miyiz yoksa yumruk büyük olduğu için uçurur demeyi mi kastetmiştir
 
Smoker 4. Poneglifin seyir belirleyicinin gösterdiği son adada saklanmış olma ihtimali var mıdır. Crocus oraya sakladıkları için sonuna kadar gitmelisiniz dedi yoksa laugh tale deki bilgileri daha iyi özümseme ve anlama için mi Tahminlerin nedir.
 
Smoker , Kuma pati pati meyvesinin gücüyle Fujitora' nın meteorunu itebilir mi ? Meyvesinin sınırı var mı sence? Teşekkürler
 
Smo-san sence dünya hükümeti D.'lerin icraatlerini saklıyor mu?
Luffy'nin yaptığı çoğu şey hiç ödülüne etki etmedi ve yankı bulmadı.
Oden flashback'inde de Buggy "Biz o kadar şey yapıyoruz ama gazeteler sadece WB'ı yazıyor." diye yakınıyordu.

Dünya hükümetinin D.'lere karşı garezi olduğu kesin. Ama bu ödüllere ne kadar yansıyordur emin değilim. Sen ne diyorsun?
 
Sevgili admin OP serisine yeni başlamış ve yeni bi üye olarak selamlar....
Diğer tüm üyeler gibi benimde OP ile ilgili p merak ettiğim pek çok konu var ama en çok şunu merak ediyorum.
Şeytan meyvesi kullanıcıları neden yüzemiyorlar ? Animede, mangada yada E. Oda' nin roportajlarinda bu konuda bi açıklaması var mi ? Yoksa sizin teoriniz nedir ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık