Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

  • Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?


  • Kullanılan toplam oy
    356

fortime

Forumda bugünlerde en çok tartışılan konulardan biridir; hatta belki de en çok tartışılan konudur. Resimde de görüldüğü gibi Shanks kılıç taşımaktadır ve bu kılıcı Akainu'nun yumruğunu durdurmak için kullanmıştır. Bazıları işte gördüğünüz gibi Akainu'nun yumruğunu durdurmak için kılıcını kullandıysa ve Mihawk ile de sürekli düello yapmışsa kılıç ustasıdır fikrini savunmaktadır.

Bazıları ise resimde görüldüğü gibi Shanks'ın Haki'sinin ön planda olduğunu, Akainu'nun yumruğunu durdurmasının asıl nedeninin Haki olduğunu; yoksa Akainu'nun yumruğunun basit bir Sabre'yle durduralamayacağını savunmaktadır. Mihawk'la yaptıkları düellolara ise Shanks kolu koptu diye bu düellonun son bulduğu bunun sonucunda Shanks'ın kılıç ustası değil de Yonkou olduğu; Mihawk'ın da Dünya'nın En İyi Kılıç Ustası olduğunu savunmaktadır. Eğer Shanks kılıç ustası olsaydı Dünya'nın En İyi Kılıç Usta'sı o olurdu şeklinde savunmalarını yapmaktadırlar.

Peki sizce hangisi?

Not: Resimler gözükmüyorsa kendim upload edip editlerim.
 
Bence kiliç kullanicisi. Zoro'nun kiliclari elinden alinsa gucu %70-75 oraninda azalir ama mesela Beyazsakal'in bisentosu elinden alinsa o kadar da etkilemez.Be.ce de Shanks'in sabresi Beyazsakalin bisentosu gibi o yuzden kilic kullanicisi.
 
açık konuşiyim mihawkla ilgili olan herşey muallakta.ama herkes kendi yorumunu söylicekse bence mihawk basit güçsüz bi adam shanks le mukayese bile edilemez kusura bakmayın ancak böyle söleyince herşey daha mantıklı oluyor yoksa wbnin 3. güçlü adamıyla vs yapabilen bir adam neredeyse wb ile aynı güçte olan shanks le tabiki boy ölçüşemez mihawka neden dünyanın en iyi kılıç ustası dendiğine gelince bence shanksın öyle bir ünvanda gözü olmadığı için yoksa shanks bence daha iyidir ve tabikide kılıç ustasıdır
 
Bu tartışmanın sonu hiç gelmeyecek sanırım :D

Ben yine kılıç ustasıdır diyorum. 2 maddeyle sıralayıp bırakayım :

1 -) Mihawk'la duello yapan adam kılıç ustasıdır zira Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustasıdır.

2 -) Shanks, Mihawk'la duello yaparken sadece kılıcını kullanmıştır. Bu yüzden duellolar çekişmelidir. Eğer Shanks, bir yonkou, bir Shichibukai'yi, başka bir yonkounun en iyi de olsa kılıç ustasını kolayca (yenemez demiyorum zorlanır diyorum.) yenemeyen birini, tüm gücüyle saldırıp mağlup edemiyorsa, sorun ya Shanks tadır ya da Yonkou'luk makamında ki, herkes Yonkou diyince destur çekiyor ayrıca Shanks adını duyan oturup 2 rekat namaz kılıyor bu yüzden bu da mümkün değil.
 
Gördüğümüz üzere her savaşta kılıcına davranıyor.(Flashbackler dahil.)Her savaşta kılıcını kullanan biri Wb nin Bisentosunu ve Magmayı durdurabilecek kadar güçlü.Sadece Kılıç Ustalığının sınırlarını aşmış birisi.
O yüzden mi dünyanın en iyi kılıç ustası Mihawk :D
 
Gördüğümüz üzere her savaşta kılıcına davranıyor.(Flashbackler dahil.)Her savaşta kılıcını kullanan biri Wb nin Bisentosunu ve Magmayı durdurabilecek kadar güçlü.Sadece Kılıç Ustalığının sınırlarını aşmış birisi.
Her savaş? Buggy'le olan flashback' inde bi elinde kılıç diğer elinde kabza tutarak ikkaku gibi savaşıyodu. Tabi 15 yaşındaki ergen shanks ve bıçak kullanan buggy kılıç ustası oluyo. WB'yle bisento çarpıştırması ve akainu'yu durdurması dışında nerde kılıç kullandı? Hangi savaşını gördün? WB'yle olan çarpışması haki'yle güçlendirilmiş fiziksel gücüyle alakalı. Akainu'yu durdurması da gene haki+nâmıyla alakalı. Orda araya giren shanks yerine bi başkası olsaydı akainu'nun geri dönmeyeceği ona da saldıracağı herkesin mâlumu. Kılıç ustası olmakla yetinmeyip bide kılıç ustalığının da üzerinde bi seviyede olduğunu nerden anladın???
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık