Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 309 84.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    365
Ama onun için Zoro'yu Sanji ile kıyaslıyorsun. Sanji'nin güçlü olduğunu kabul etmemek için; çatıya çıkmanın bir güç gösterisi olduğunu iddia ediyorsun. Lakin, onu çatıya çıkaran Marco. Aynı Oda gibi.... Görünen köy kılavuz istemez. :gamyon:
Çatıya çıkanlar; Seçilmiş güçlü korsanlar olarak ayrılıyor mu...? Ayrılıyor.

Bu seriyi Oda mı çiziyor...? Oda çiziyor.

Yani çatıya çıkmak bir nevi güç göstergesi oluyor zaten... :d
 
Çatıya çıkmamasını güçten bağımsız olarak yorumlamaya çalışacağım.

Kaido'yu indirecek olanlar ilk Oden tarafından müjdelendi.


Sonrasında Marco'nun sözleriyle bunun yeni çağdaki isimler olduğu iyice netleşti.


Yeni Çağ'ın en önemli isimleri de En Kötü Jenerasyon olarak anılan karakterler. Bu 5 kişinin hikaye anlatısı içinde kendilerince çatıda olma nedenleri var. Luffy'nin Kk olma yolunda engeli aşması için, Zoro üzerinden Ryuma ve Oden'le ilgili bir anlatı var, Law Poneler için orada, Kid ve Killer'ın da durumu Luffy gibi.


Sanji'nin olmama nedeni ise Oda ona değer vermediği için değil. Tam aksine onla ilgili başka bir planı var. Sanji bildiğimiz gibi Vinsmoke olarak anılmaktan rahatsız.


Hatta Luffy ve Jinbei'nin ismini söyledikleri zaman niye benden söz etmiyorsunuz diye kızıyordu.


Oda'nın tam planını kestiremiyorum, sonraki bölümlerde çatıya çıkmasına da pek şaşırmam. Fakat, bana kalırsa Vinsmoke üzerinden hikayeyi ilerletecek. Bunu da Queen'e bağlaması olası. Oda biraz olsun eskisi gibi bir yazarsa Queen'in ''Vinsmoke Judge'un oğlu da varmış'' lafını bir yere bağlar.
 
Son düzenleme:
Benim en büyük beklentim sanji nin armament haki de uzmanlaşmasıydı çünkü bana göre sanji nin asıl olayı yıkıcı tekmesiydi.

Ama obsvertion hakiyi küçümsediğim anlamına gelmesin bu.
 
Tayfadaki en gereksiz yere güçlü olan adamdır kendisini severim ederimde ne antreman yapıyor ne haki çalışıyor.Oturduğu yerden güçleniyor,tabiki dövüşlere giriyor tecrübe kazanıyor falan da onları saymazsak hiçbir şey yaptığı yok.Birazcık antreman yapsa Babalığın lakabını elinden alır ama büyüklerine sayıgısından kendini kısıtlayıp karı kız peşine düşmeye karar verdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık