Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sağ Kolların Asıl İmparatorlar Olması

Bu durum üzücü mü?

  • Evet,çok üzücü.İnsan bi ciddi İmparator çizer ağırlıkları falan yok.

    Kullanılan: 25 58.1%
  • Hayır,böyle gayet iyi.Her İmparator topik gibi olmalı,anırmalı ve hüngür hüngür ağlamalıdır.

    Kullanılan: 18 41.9%

  • Kullanılan toplam oy
    43
imparatorlardan birisi canı pasta çekince kendi evladını gözü görmeyen delinin teki, birisi ölmek isteyen bir ayyaş diğeri desen şansı sürekli yaver gitti diye bir şekilde başarıya doğru giden korkağın teki... shanks hakkında konuşmak dahi istemiyorum.. insan üzülüyor cidden
 
Konu Manga Geyik'e taşındı.
Kral hareket

@Amiral Sakazuki
Anketteki şıklar o kadar leşki oy vermeme hakkımı kullanıyorum.

Newgate ve Teach gayet ciddi karakterler.

Açtığın konu daha çok Linlin, Shanks ve Kaido'yu kapsıyor.

Son yorumum Sakazuki ve Issho hariç, İmparatorlarda eleştirdiğin sorun Amirallerde de var. Sanki sadece İmparatorlara has gibi yazmışsın.

Amiral tarafında Sakazuki, Issho ciddi karakterlerken İmparator tarafında Newgate ve Teach böyledir.

Amiral tarafında Kuzan, Borsalino, Ryokugyu, (Issho ile olan konuşmasından ön gördüğüm kadarıyla) imparator tarafında Shanks, Linlin ve Kaido'nun ciddiyet sorunu vardır. Ama ben bu tür şeylere çok takılmıyorum. Ciddiyet sorunu olan karakterlerde konumlarının gerektirdiği ağırlıktan dolayı zamanı gelince ciddi olmayı biliyorlar.
 
Bir şeyler ispatlamış karakterlerin kasmasına gerek yok. Yan çarların hatası pahalıya patlar fakat en tepedeki isimlerin kendilerine olan güvenlerinin arkasında sağlam dayanaklar vardır ve bu kişilerin kanıtlayacak bir şeyleri de kalmamıştır, zaten zirvelerdir. Kendileri olabilirler. Sağ kol denilen kişilere arkanızı rahatlıkla yaslayabilirsiniz. O yüzden sağ koldur o kişiler. İmparatorların istinat duvarıdır sağ kollar! Neyse daha fazla vakit kaybetmeyelim. Özetle olması gerektiği gibi bana göre her şey.
 
Kaido balyoz ile bir vursa King'i yerden toplarlar. Tayfayı taşıyan yegane güç.:D
Dövüşün başında yapamaz işte.Oda Luffy'ye adam k.haki kullandırmadı o kadar rahat vursun diye.Ki Marco hariç herhangi bir sağ kol yerse sonları Luffy gibi olur bu bariz bence ama yemezler o darbeyi o kadar kolay.
 
Sağ kollar gruptaki mantıklı adam ya da el freni görevi yapan kişiler işte. Rayleigh'in Roger'ı WB gelirken "Daha yeni bir savaştan çıktık" diye uyarması, Zoro'nun "İki imparator karşımıza almayalım" demesi gib gibi. Mantıklı olmaları bir şeyi değiştirmez sonuçta imparatorları imparator yapan en büyük etken kendi güçleri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık