Mercury 14 Kas 2018 #11 TheKingOfKaido dedi ki: Senaryoyu ben uydurdum Genişletmek için tıkla ... Yok onu biliyorum, çizimlerdeki senaryoyu kastediyordum
TheKingOfKaido dedi ki: Senaryoyu ben uydurdum Genişletmek için tıkla ... Yok onu biliyorum, çizimlerdeki senaryoyu kastediyordum
Densetsu no Samurai 14 Kas 2018 #13 Ulan bu ne zamanın Green Bull'u ? Eleman Green Bull çizecem diye Garp'ın gözü yaralı versiyonunu çizmiş. Güzel sahneler var. Bir anime şirketi ile anlaşsa Toei'yi devirir
Ulan bu ne zamanın Green Bull'u ? Eleman Green Bull çizecem diye Garp'ın gözü yaralı versiyonunu çizmiş. Güzel sahneler var. Bir anime şirketi ile anlaşsa Toei'yi devirir
Sesshomaru 14 Kas 2018 #14 Fuji nin yeteneği mangaka dan güzel çizmiş Aslında OP ye hashirama tarzı eleman yakışırmış ha.Tabi odun gücü anlamında onun gibi god mod on gezen değil.Elimizde 1 tane var zaten.
Fuji nin yeteneği mangaka dan güzel çizmiş Aslında OP ye hashirama tarzı eleman yakışırmış ha.Tabi odun gücü anlamında onun gibi god mod on gezen değil.Elimizde 1 tane var zaten.
Densetsu no Samurai 14 Kas 2018 #15 Ryokugyu'nun gücü buna benzer bir şey çıkar muhtemelen. Benim için iki seçenek var zaten; Tahta/Bitki Radyasyon/Atomik Güç Merakla bekliyoruz kendisini
Ryokugyu'nun gücü buna benzer bir şey çıkar muhtemelen. Benim için iki seçenek var zaten; Tahta/Bitki Radyasyon/Atomik Güç Merakla bekliyoruz kendisini
Kaido_93 14 Kas 2018 #16 Şu an derse kafa yordum. Boş bir vakitte okuyacağım bunları. Sadece meyvesinin olduğu kısımlara baktım da gerçekten çok iyi. Umarım ağaç adam çıkar.
Şu an derse kafa yordum. Boş bir vakitte okuyacağım bunları. Sadece meyvesinin olduğu kısımlara baktım da gerçekten çok iyi. Umarım ağaç adam çıkar.
sensey 30 Ağu 2019 #18 Bitki meyvesinin kullanımı epey kapsamlıymış. Radyasyon isterdim ama bu da sevindirir. Çizimler çok kaliteli olmasa da Fujitora'nın gücü güzel aktarılmış. Dövüş sahnelerini paylaştığın için teşekkürler. Yeniden baktım da iyi çizmiş aslında birçok sahneyi.
Bitki meyvesinin kullanımı epey kapsamlıymış. Radyasyon isterdim ama bu da sevindirir. Çizimler çok kaliteli olmasa da Fujitora'nın gücü güzel aktarılmış. Dövüş sahnelerini paylaştığın için teşekkürler. Yeniden baktım da iyi çizmiş aslında birçok sahneyi.