Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Nefret Köşesi

Son dönemde her karakterin, en ufak falso hareketini alıp saçma sapan laf sokma olayları çok sık yaşanmaya başladı. Sevmediğiniz, nefret kusacağınız karakter varsa, bu konuda yazabilirsiniz. Karakterlerin kendi kütüphane konuları dahil başka konularda karakter gömme tarzı şeyler artık olmayacak.

Kurallar
1. Herkes istediği karaktere istediği kadar giydirebilir. Küfür etmek, küfrü ima edecek kelimeler kullanmak yasak, banlarım.
2. Konu altında karakterlere söylenen laflar "tahrik edici üslup, kışkırtma vs." gibi normalde ban sebebi olacak şeylere girmiyor. Yani şahsa hakaret yoksa, karaktere edilen laf üzerinden ceza verilmeyecek. Bu durum sadece bu konuya özel, diğer konularda kural halen geçerli.
3. Kimse bana gelip de "Vay bizim sevdiğimiz karakterlere şunu bunu diyorlar" demesin. Diyecek olan da, diyenin sevdiği karaktere laf atsın. Atmak istemiyorsa da, bu konuya girmesin.
4. İkili tartışmalarda iş küfre, küfür benzeri kelime kullanmaya, ağır hakarete giderse; cezası her seferinde iki katı artacak şekilde ban olacak.
5. Bu konu ve karakterlere özel olan konular haricinde sitedeki başka konularda karakter nefreti yapan, buna zemin hazırlayan olursa banlarım.
6. Yönetim kadrosundan kimse bu konuya yorum atmayacak, buradaki tartışmalara katılmayacak.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık