Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Nami mi, Sanji mi?

Nami mi Sanji mi?


  • Kullanılan toplam oy
    174
rogerın tayfasında arkeolog olsa cıkıp acıklarlardı dünyaya herseyi,bir avuc korsana kimse inanmıyacaktı,rayleigh acıkca bunu ima etti,ben mangayı sallamam cogu zaman kafalarına göre ceviriyorlar heleki reader.asıl olan ceviri her zaman fansubunkidir.çünkü toei bu işe para veriyor.

249
Ama Roger, aslında o harfleri okuyamıyordu.

250
Biz korsandık.

251
Dahi Clover'la veya diğer Ohara'lı bilginlerle
mukayese edilmemiz mümkün değil.

252
O, "her şeyin sesi" ni duyabiliyordu.

253
Hepsi bu.

buradan cıkan anlam basit.daha önce tüm tarihi biliyoruz,istersen anlatayım diyor.sonrasında ise biz korsanız yani bizde arkeolog yok,oharalı bilginler veya clover kim biz kimiz,yani capulcuyuz diyor :flaugh:

son olarakta roger sadece herseyin sesinin duyabiliyordu diyor,yani ucu acık olsada aynı devam eden cümleler kümesi içinde,tarihi biliyoruz,roger o harfleri okuyamıyor,biz sadece korsanız ama roger herseyin sesini duyabiliyordu diyor...yani tarihi ögrenmelerini yazıyı bilmese bile rogera ve gücüne baglıyor ;)
 
Roger her şeyin sesini duyarak öğrenmiş bunu. Yani dünyaya hiç bir şey ispatlayamayacaktı. Düşünsenize bir korsan çıkıyor ve diyorki böyle böyle böyle... Halk soracak sen nereden biliyorsun diye sonra Roger diyecekki sesini duydum :D

Ray-san'ın dediği kilit nokta şu; Ohara ve biz çok tecrübesizdik ve acele ettik.

Hem bu tayfada Robin var ama bence yinede bizzat kendisi açıklamayacak, ha açıklar ama korsan olarak açıklamaz. Robin hakkında devrim ışığı dendi. Yani büyük ihtimalle bu bilgiyi dünya ile paylaşacak olanlar devrimciler.
 
Yine tayfayı birbirleriyle kıyaslıyoruz. Hepsi bir bütündür. Luffy'nin Arlong Park'ta söyledikleri buna iyi bir örnektir.
"Ben kılıç kullanamam, yemek de pişiremem, rotacılık ta yapamam, hatta yalan bile söyleyemem ama yaşamak için arkadaşlarıma ihtiyacım olduğunu bilirim."
Hepsinin potansiyalleri ayrı ve tayfa kıyaslamasını gereksiz buluyorum. Bir role sahip bir kişi yok, tayfa bir bütün role sahip.
 
Tamam tayfa bir bütünde zaten Nami şuraya gidiyoruz dese bile Luffy onu dinlemeyip maceraghhh dediği için sapa bir adaya düşüyorlar , rkibin 3.elemanı hep Sanji alıyor o olmasa Nami mi dövüşecek , istediği kadar rota bilgisi olsun tayfada gayet zeki adamlar var (Franky) ,zaten Luffy raftele bu macera tutkuayla ulaşır Nami 'nin bilgisiyle değil.
 
Ne derseniz deyin, Nami'nin rotacılığı ile Sanji'nin aşçılığı karşılaştırılabilir ama Nami Sanji'ye kıyasla baya baya güçsüz biri. Hava olaylarına hükmediyormuş, yahu biz görmedik mi loguetown'da havaya hükmedebilen adamın neler yaptığını?
 
çok fazla ezmişsiniz namiyi. Hava bilgisi sayesinde kaç kere tayfayı kurtardı onun gibi bir rotacı bir elin parmaklarını geçmez.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık