Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Nami mi, Sanji mi?

Nami mi Sanji mi?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Sanji her zaman bulunabilen bir dövüşçü Nami daha önemli onun yetenekleri raftel'e giderken çok yardımcı olacak.
 

Ryner Lute

nami olmasaydı tayfa en fazla 2-3 kişi olurdu
ve hala east blue de dolanıyor olurlardı
kesinlikle nami
 
Tayfaya katılan ilk 3 kişi vazgeçilmezler benim gözümde.Luffy tayfa kurmaya karar verince kendine 2. kaptan buluyor.Aynı Roger'ın Rayleigh'e gelip dünyanın altını üstüne getirelim dediği gibi Zoro'ya gelip ben Korsanlar Kralı olucam tayfama katıl diyor.Ondan sonra tayfanın en önemli yapı taşlarından biri olan rotacı aramaya başlıyor ve Nami'yi tayfasına katıyor.Bakın 3. olarak bir aşçı değil bir rotacı arıyor.Bu yüzden Nami hem hikaye hemde önem açısından Sanji'den üstündür.

Luffy'nin savaşlardaki en büyük destekçisi Zoro'dur.Diğer şeylerde ise Nami'dir.

Bakın bakalım resimde en çok yer kaplayan kişi en ön planda olan kişi Luffy.Onun hemen sağınd onun sağ kolu 2. kaptanı olan Zoro var.Hemen solunda Luffy'nin ve tayfanın beyni olan Nami var.

Mehmet abi'nin konusunu okuyanlar bence ne demek istediğimi anlamışlardır.

http://www.korsanfan.com/forum/konu/8596-will-of-d-dd-uzerine

Birde şöyle bir teori var tabi.

Evet Sanji güç bakımından tayfada 3. sırada ama konunun ilerleyişi açısından Nami kesinlikle 3. sıradadır.Sanji gibi bir aşçı kesinlikle bulunur.Hatta daha bile iyisi bulunabilir ama Nami gibi bir rotacı zor çıkar.
 
Nami'nin rotacılık yetenekleri olmadan amaçlarına ulaşmaları çok zor. Sanji çok iyi bir eleman olsa da yeri doldurulabilir. Oyum namiye...
 
Oyu Nami'ye attım.
En büyük role sahip bence tayfaya yardım konusunda. Rotacılığı çok iyi ayrıyetten akıllıda denebilir. Bu devirde iyi bir rotacı bulmak kolay mı ? :)
 
muhtemel konuyu açan arkada ve birkaç istisnanın dışında kimse tüm yorumları okumayacak bu konuda ben dahil :) aynı şekilde benim yorumumu da 3-5 kişi anca okuyacak ama yazayım genede :)

shounen serilerde her zaman kadın karakterler oluyor ana rolde olmasalarda baş kahramanın arkadaşı yada sevdiği birisi olarak kadınlar mutlaka oluyor naminin tayfaya erken katılmasının sebebi de bu bence sanjinin tayfaya katılması 50-70 civarında bu nerdeyse one piece in 2. yılına denk geliyor eğer naminin katılması bu kadar gecikseydi bayan okuyucuların kendilerini seride özdeşleştirebilecekleri bir karakter olmayacaktı bence tek sebe de bu yoksa sanji kesinlikle 3. onun dışında yeni katılacak kişinin gücü bu 3 üyeyi aşacağını düşünmüyorum(aşmasını istiyorum o ayrı)

bu arada ünlü shounen serilerde kadın karakterler konusunda tek istisna hunter x hunter hiçbir ana karakter kadın değil
 
İkisinin de yeteneğini karşılaştırınca Nami bariz bir şekilde ağır basıyor. Yemeği herkes yapar fakat pusulaların dahi çalışmadığı, ne olacağı bilinmeyen bir okyanusta iyi bir rotacı şart.
 
Sanji'yi sadece aşcı olarak saymamak lazım zekasıylada tayfa da iyi işler yapmış biri.Mr Prince,Maximin ayarlarıyla oynayıp Ussop ve Nami'yi kurtarmış,Enies Lobby de kapıları açıp tüm tayfayı kurtarmış biri.Ama bana nedense Nami'nin Kk giden yolda Luffy için tayfada en kilit role sahip biri olacağına inanıyorum.O yüzden Nami dedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık