Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Moria Yaşıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Birkaç gündür aklımı kurcalıyordu bu konu.Kimimiz savaşın sonunda Doflamingo'nun eliyle geberdi dedik kimimiz yaşıyordur ölmez dedik.Neyse konuya geçiyorum.

Moria'nın yaşaması veya ölmesi çoğumuzun umrunda bile değil.Ama bence yaşıyorsa ilerde çok büyük sorunlar doğabilir.Moria'yı en son savaşın sonunda yere çökmüş yara bere içinde gördük.Bir bakalım:

Doflamingo Pacificta ordusuyla beraber Moria'nın karşısında.Aralarında geçen konuşmaya da bir göz atalım:

Moria: Kahrolası Doflamingo! Bu kimin fikriydi? Sengoku'nun değil mi?
Doflamingo: Hayır.Bu daha da yukarıdan gelen bir emirdi.(Parmağıyla yukarıyı işaret ediyor.)
Ardından Doflamingo'nun parmağını oynattığını görüyoruz ve bu olaydan sonra herkes Moria'nın öldüğünü düşünüyor.Peki kim bu Doflamingo'nun bahsettiği kişi ya da kişiler? Gerçekten yüksek rütbeli ve güçlü biri olmalı çünkü Sengoku'dan yukarı diyor.Neyse konudan sapmayalım.Savaş sonrası Bölüm 509'da Mihawk'ın okuduğu gazetede Moria'nın öldüğü yazıyor.Mihawk ise Perona'ya ölmemiş olabileceğini gazetedekinin yalan haber olabileceğini söylüyor.Bu olaydan sonra Moria'nın ölmediğini düşünenlerin sayısı artıyor.Moria'nın yaşadığını göz önüne alırsak, gazetedeki yalan haberin Doflamingo'nun emir aldığı kişi veya kişiler tarafından yayınlanmış olması kuvvetle muhtemel.

Yazının başında Moria yaşıyorsa büyük sorunlar doğabilir yazmıştım.Şimdi teorime geçmek istiyorum.Bence Moria ölmedi.Doflamingo onu kontrol ederek emir aldığı kişiye götürdü ve emir aldığı adamın emrindekilerden biride Dr. Vegapunk.Vegapunk Moria'yı alıyor evirip çeviriyor ve Kuma gibi bir sayborga dönüştürüyor.Moria'nın hafızası silinmiyor ama emir kulu oluyor.Tabiki sayborg hali çok daha güçlü ve ilerde karşımıza çıkabilir diye düşünüyorum.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
 
Bende şöyle düşünüyorum moria doflamingo ile anlaşma yaptı yani doflamingo öldürmedi öyleymiş gibi gösterdi dof savaşta sürekli adam toplamak peşindeydi crocoyada teklif sundu burdan yola çıkarak bence moria ile dof iş birliği içinde yani ölmedi gizledi moriayı.
 

buslu

Bende şöyle düşünüyorum moria doflamingo ile anlaşma yaptı yani doflamingo öldürmedi öyleymiş gibi gösterdi dof savaşta sürekli adam toplamak peşindeydi crocoyada teklif sundu burdan yola çıkarak bence moria ile dof iş birliği içinde yani ölmedi gizledi moriayı.
cidden cok mantikli:good:
yani oyum yasıyor
 
Doflamingo birden ortadan kayboldu, kaçtı diyor. Bence doğruyu söylüyor. Gölge tekniği ile Moria kendi isteğiyle kaçtı gitti...
 
Moriah, istediği an gölgesiyle yer değiştirebiliyor. Yani gölgesini başka yere gönderip yer değiştirmiştir. Ölmesi mantıksız.
 
Bence sayborg falan olmamıştır ama yaşıyordur zaten Dof kendi kaçtı diyor.Kaçıp gitmiştir bir yerlere
 
Meyve yeteneğini biliyoruz kullanıp kaçtı.Dof ta öyle şeyler söyledi ya.Ama teorin saçma geldi.Hükümeti yönetenler savaşı izledi ve baktılar ki moria bi halt a yaramaz.Dof a söyleyip öldür emri vermişlerdir.Beceremedi tabi ki.Ve dof un konustuğu adam hükümet adına çalışıyor.Dof ona öldü diğerlerine ölmedi gibi birşey diyemez.Bu adam ağır yaralı halde thriller bark a kaçmaya çalışmıştır.Hükümet de elinden kaçırdığı için en iyi yaptıkları şeyi yani yalan haber i verdiler gazetelere.Belki yeni zombi ordusuyla çıkar karşımıza kim bilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık