Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?


  • Kullanılan toplam oy
    396
Benimde anlamadığım 267 kılıç yarası,562 mermi,46 gülleye dayanan bir adamı Squardo'nun tek bir kılıç darbesi ne kadar etkiler ? Aynı şekilde bu seride mermi,normal kılıçlar vs. vs. saldırı gücü çok düşük saldırılar.

WB'nin 2 yumrukta Aka'yı nakavt etmesine bakmak tek taraflı bakış açısı oluyor.Aka'da tek yumrukta WB'nin kafasının bir kısmını aldı.O darbeden sonra yaşayacağı kesin bile değildi ? Zaten dövüşün sonrasını Luffy vari irade gücüyle tamamladı.WB vs Aka'da mangaka WB'yi üstün göstermek istedi ama WB'ye o kadar tehlikeli bir saldırı yedirterek aralarında uçurumda olmadığını gösterdi bence.
 
Sağ alt köşede yazan;
Bana şeytan diyin, bana canavar diyin...
Ama hep en güçlü olamam...!!!

Gayet açık bence. En güçlü mü değil mi?
Belki gençliğinde öyledir ama MF deki hali değildi bence.
 
Her önümüze gelenin övdüğü,kafasının yarısı yokken yaptıkları ile kanıtladı diğerlerinden farklı olduğunu.Mfde aldığı hasarı bir başkasına verseniz 5 kere ölür.
 
Eskiden farklı düşünürdüm ama Big Mom'un ''bile,'' dediği adam, MF'deki adam olamaz. Belki 1 ay önce o güçteydi ama MF'de değildi, bu bariz.

(Tekrar değiştirdim fikrimi. Olur. :) )
 
Son düzenleme:
70 kusur yaşında, normalde sürekli olarak serumlara ve ilaçlara bağlı olan, ikide bir kalbi tekleyen adam serinin zirvesiyse diğer yonkoular kendilerini gökyüzü adasından atsın ne diyeyim.DUR LAN :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık