Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?


  • Kullanılan toplam oy
    396
Yer ve zaman: Marineford Savaşı.

Sizce o zamanki WB gerçekten de Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı? Yoksa o unvan sadece yakında ölecek olan WB'ye bir prestij hediyesi miydi?
 
Son düzenleme:
Değildi.Ünvanın üstünde kaldığını düşünenlerdenim bende.Sonuçta adam efsane.Eski haline göre güçsüzleşti diye bir efsanenin üstünden ünvanı alınmaz.Ki güçsüzleşti dediğimiz adam hala yonko.Mesela Mike Tyson.Yumrukları eskisi kadar güçlü mü ? Tabii ki değil ama hala çoğu insan için İron Mike'tır.

Mf ilk çıkış hali diğer yonkolara güç olarak ya eşit ya da onların 1 tık altıdır bana göre.
 
Unvanı aldığında öyleydi. Ama atlanmaması gereken nokta, Marineford'a çıktığında tam gücünde değildi. Zaten unvanının ilk kez söylendiği karede bile serumlarla ayakta duruyor. Buna rağmen ölü haliyle üç amiralin (bana göre) en güçlüsünü 2 vuruşta yendi. Kaido'da en az aynı kudrette bir unvana sahip ve formunun zirvesinde. Big Mom desen çocukluğundan bile şimdi nasıl bir canavar olduğunu çıkarmak mümkün. Demem o ki, Saka'yı 2 vuruşta harcayan Beyazsakal dünyanın en güçlü adamıydı diyip bir istisna yaratmaya çalışarak amiralleri yonkou seviyesine taşımanın yolunu yapmaya gerek yok. :sapkali:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık