Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Konosuba Subarashi Sekai ni Shukufu wo


Bir Isekai animesi tanıtımı ile karşınızdayım. Konosuba Isekai serilerin ağa babası bir seridir. Yurt dışında oldukça popüler olan bu seriyi ufaktan da olsa tanıtmak istedim.
Gelelim serinin hikayesine. Ana karakterimiz neet olarak takılan genç bir arkadaşımız. Günün birinde yolda birisini kurtarmak isterken traktör tarafından ezildiği sanıp, kalp krizi geçirip ölüyor ve Isekai dünyasına gitmek üzere tanrıça Aqua'nın huzuruna gönderiliyor. Burada Aqua kendisine şeytan kralı yenmek isteyip istemediği soruyor ve eğer kabul ederse bir şeyi yanında götürebileceğini söylüyor. Tabii bunları söylerken Aqua bizim Kazuma'yı epey bir sinir ediyor. Kazuma ise bu isteği kabul ediyor fakat Aqua'ya sinirlendiğinden ötürü bir şey götürme isteğini tanrıça Aqua'yı seçerek gerçekleştiriyor.

Yazar: Natsume Akatsuki
Çizer: Kurone Mishima
Stüdyo: Studio Deen
Bölüm Sayısı: 10 + 10 + 1 (2 sezon ve 1 OVA)
Yapım Yılı: 2016 (1. Sezon) ve 2017 (2. Sezon)
Tür: Komedi, Büyü, Fantezi

Anime Puanı: 8.37 / 10





İşte hikayemiz aslında tam burada başlıyor. Isekai dünyasına bir adet işe yaramaz tanrıça ile giden Kazuma şeytan kralı yenebilecek midir?
Bu istek için kendince parti kuran Kazuma kardeşimiz kendisi için çok harika bir parti kuruyor sdfjhgdsfjsdhfsd
1- İşe yaramaz tanrıca Aqua

2- Tek atımlık arc wizard Megumin


3- Mazoist Crusader Darkness


Oldukça eğlenceli bir seri karakterlerin kendine göre bir tutumu var. Benim epeyce güldüğüm bir seri olmuştu. Bunun dışında Kazuma gender equality dersi verir hepimize. Dik dur eğilme Kazuma!!

Bu karakterler dışında Yunyun, Wiz ve Chomusuke gibi güzel yan karakterleri de vardır. Sözün kısası iyi bir seri olduğunu düşünüyor ve öneriyorum.
All hail Kazuma!!
 
Son düzenleme:
Seriyi geçen hafta bitirdim.İlk baş Studio Deen yapımı ve sevmediğim bir tür olan isekai olduğu için pek sıcak bakmadığım bir seri olsada kafa dağıtmak için uygun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık