Montana 2 Kas 2020 #112 Calgara dedi ki: Dof reisi karıştırma. Delidir ne yapsa yeridir. Genişletmek için tıkla ... Yani, Jozu öyle sandığın kadar güçlü değil. Onu söyledim. Kutsallıktan atılsan da alışkanlırlar kendini bırakmaz. Gizli İçerik Gizli İçerik
Calgara dedi ki: Dof reisi karıştırma. Delidir ne yapsa yeridir. Genişletmek için tıkla ... Yani, Jozu öyle sandığın kadar güçlü değil. Onu söyledim. Kutsallıktan atılsan da alışkanlırlar kendini bırakmaz. Gizli İçerik Gizli İçerik
Üye silindi 6669 2 Kas 2020 #113 Montana dedi ki: Yani, Jozu öyle sandığın kadar güçlü değil. Onu söyledim. Kutsallıktan atılsan da alışkanlırlar kendini bırakmaz. Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Üstüne çar yok
Montana dedi ki: Yani, Jozu öyle sandığın kadar güçlü değil. Onu söyledim. Kutsallıktan atılsan da alışkanlırlar kendini bırakmaz. Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Üstüne çar yok
Calgara 2 Kas 2020 #114 Montana dedi ki: Yani, Jozu öyle sandığın kadar güçlü değil. Onu söyledim. Kutsallıktan atılsan da alışkanlırlar kendini bırakmaz. Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Fuji bile 'noluyor ulan' diyip son anda tele karşı guard yapıyor. Çok pis teknik o. Amirale bile destur cektiriyor sen düşün. Ha Luffy parçaladı ama nasıl parçaladı. Luffy'nin kuşandığı plot armoru o muazzam teknik bile geçemedi...
Montana dedi ki: Yani, Jozu öyle sandığın kadar güçlü değil. Onu söyledim. Kutsallıktan atılsan da alışkanlırlar kendini bırakmaz. Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Fuji bile 'noluyor ulan' diyip son anda tele karşı guard yapıyor. Çok pis teknik o. Amirale bile destur cektiriyor sen düşün. Ha Luffy parçaladı ama nasıl parçaladı. Luffy'nin kuşandığı plot armoru o muazzam teknik bile geçemedi...