Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Grimmjow Jaegerjaquez

Ad : Grimmjow Jeagerjaquez
Boy : 186
Kilo : 80
Doğum Tarihi : 31 Temmuz






Grimmjow Jaegerjaquez (グリムジョー・ジャガージャック, Gurimujō Jagājakku)Aizen Sousuke'ye bağlı olan arrcanlarlar içerisinde 6(sexta)numaralı
Espadadır.


Görünümü:

Grimmjow uzun boylu ve orta kilolu birisidir,Açık mavi saçları ve açık mavi renkli gözleri vardır.Göz kenarlarında yeşil renkli far benzeri bir leke görünür.Altına hakama adı verilen giysiden giyer,üstünde ise göğüs kısmını açık olan bir çeket giyer.Yüzünün sol kısmında yarım bir hollow maskesi vardır ve çenesinden burun hizasına kadar uzanır.Göğsünün arka kısmında(arka belinde)6 numaralı dövme bulunur,bu özellik her espadada bulunur ve herkesin yeri farklıdır.Ayrıca hollow deliği göbeğinin altındadır.Kılıcı ise belindedir.Fiziksel olarak çok güçlüdür yüksek mesafelere zıplayabilir.







Kişiliği:

Grimmjow asi ve inatçı bir kişidir.Ama kendine yapılan iyilikleri görmezlikten gelmez.Ayrıca Aizen dahil kimseye saygısı yoktur,Ulquiorra ve diğerlerine sürekli meydan okur,kendine çok güvenir,fraccionu dahil kimse Grimmjow'a sama diye seslenmez,Aynı Kenpachi gibi Grimmjow da İchigoyu en büyük rakibi olarak görür ve onu yenmeyi çok ister.

Zanpakutou : Zanpakutousunun adı Pantera'dır ve salınım komutu Grind(öğütmek)'dir



Not : Alıntıdır.
 
Görünümü en hoşuma giden bliç karakteri. mavi saçları mütiş.
Onun dışında ilgimi çeken yanı yok. veya var da unuttum. :(
 
Klasik bir karakter. Atarlı bir arkadaş. Eh, atarlı giderli olduğu için de seviliyor. Çizim de güzel. Ana karakterle ilişkisi de özel. Ben de severdim.
 
Bu karakterin tanıtımının yapılması hoşuma gitti.Şekilci biri olarak zaten fiziksel tasarımını çok beğeniyorum.Karakteri de çok iyi.Psikopat,atarlı tipler ilgimi çekiyor zaten.Onun dışında İchigo ve Ulqi'yle olan ikili ilişkileri de(özellikle Ulqi) seriye ayrı bir tat katıyordu.

Yalnız keşke böyle kaliteli bi karakter 6 değil de en azından 5 no olarak tasarlansaydı.

Bir de şunun quincy versiyonu olan Bazz-B vardı ama harcadılar ikisini de.
 
Seri şekil bi seri zaten.

Şeklinden başka ilginç gelen yanı yok yau. Amanni'nin dediği gibi işte, klasik bi tip.
severim ama favori olmaya uzak.
Klasik tip derken atarlı ergen modunda değil öyle olsa umursamazdım bu karakteri.Daha çok Kid,Garou gibi karakterlerin familyasından hani klişe denecekse o şekilde.Ama keyif veren kişilikler bunlar en ufak hareketleri olay yaratabiliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık