Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece'e dair sohbet ve tartışmaları yapabileceğiniz başlıktır. Bu başlıkta One Piece ile alakası olmayan, geyik amaçlı sohbet ve tartışmaları yapmamaya özen gösteriniz. Bu tür mesajlar uyarı olmaksızın silinecek ve yöneticiler bu tür sohbetlere devam etmekte ısrar eden üyelere gerekli gördüğü şekilde uyarıda bulununacak, gerekirse yaptırım uygulayacaklardır.


Buyrun, "Genel Tartışma" başlığımız sıfırlanmıştır.

Bir önceki "Genel Tartışma" başlığı: http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.5808/
 
Oda Luffy rakiplerini niye öldürmüyor sorusuna hayallerini yıkıyor cevabını vermişti ama Enel dayak yediği halde Aya gitme hayalinden vazgeçmemişti.
 
Katakuri flashback: Katakuri henüz çocukken, Big Mom yine bir kriz geçirir ve kendi ailesine saldırır. Katakuri'nin gözleri önünde babasını yer. Katakuri ağız bölgesinden aldığı bir darbeyle kurtulur. Yaşadığı bu travmanın ardından Katakuri bir süre kendine gelemez. Perospero abisi ona şöyle bir nasihatte bulunur; "böyle bir şeyi tekrar yaşamak istemiyorsan hakini geliştirmelisin. Belki böylelikle Ana'nın krizini önceden fark edebilirsin." Perospero kardeşinin yüzüne bir atkı dolar; "Ana seni bu şekilde görmesin. Her gördüğünde kötü bir şey yaptığı hissine kapılacaktır. Ana'nın üzülmesini istemeyiz."

Oda bunu okusa ağlardı.

Yeni konu hayırlı olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık