Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


989 (Nepalli'nin tahmini spoileri.

-Sasaki’nin adamları onu çözmüşler ve Denjiro’nun kubbenin üstünde olduğunu söylemişler. Denjiro’ya çok sinirlenmiş ve ejderha benzeri kanatlı bir yaratığa dönüşüp oraya doğru uçmuş.
- Kubbenin üstündeki savaş çok yoğunmuş, Jack hibrit formundaymış ve hala Mink’lerin Sulong formundan daha üstünmüş. Red Scabbard’lar Kaido’ya erişmeye çalışıyorlarmış ama o hala ayaktaymış ve adamları Red Scabbard’ların yolunu kapıyorlarmış.
- Big Mom hala yerdeymiş ve yüzü çok kötü görünüyormuş. Franky Luffy’e King’e karşı yardıma etmesi için Sanji’ye git demiş ama Luffy Sanji’ye onu tek başına alacağı konusunda güveniyormuş. Bu nedenle doğrudan kubbenin üstüne doğru yönelmiş. Yamato tam Ulti’yi yenmeyi denerken, Who's Who ve Page One da Yamato’ya saldırmış. Luffy bu sahneyi görmüş ve yardım etmek için geri dönmüş.
- Çarpışmanın olduğu tarafta Sanji görünmez olmuş ve kendini King’den kurtarmış, ama King ısrarcıymış. Bütün odayı yakmaya başlamış ama Sanji “Ateş beni etkilemez” demiş ve görünmez formundayken King’e bir tane patlatmış.
- Kid, Killer ve Zoro tüm Gifters’ları yenmeyi başarmışlar ama hepsi baya yorulmuş tükenmişler ve yaralanmışlar. Law onlarla buluşmuş ve onlara planından bahsetmiş. Ama plan Kaido hakkında değil Big Mom hakkındaymış.
- Marco Luffy'nin yer aldığı dövüşe müdahil olmuş ve Yamato ağlamaya başlamış. Marco’yu Oden’in günlüklerinden biliyormuş. Luffy Marco’yu görünce şaşırmış ve “ananas adam!?” demiş. Marco ona her zaman belayı bulduğunu, ancak bu sefer ona yardım etmeye geldiğine ve yalnız olmadığı söylemiş.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
-Bu bölümde, bizim ekibin paneli yok. Bölüm tamamen Canavar Korsanları ve Shogun organizasyonu hakkında.
- Bölüm geçen haftanın bittiği yerden devam ediyor. Tüm Uçan Altılı üyeleri ödülleriyle gösterilecek. Drake ve Page One dışında aralarında tanıdığımız benzer yüzler var. Drake onların lideri değil. Onların ödülleri 400-900 milyon arasında.
- Harika bir salon var, tüm seçkin Canavar Korsanları Üyeleri orada. Uçan Altılı da oraya gelir ve Afetler ve Kaido ile konuşur.
- Bölümde tonlarca diyalog var, görünüşe göre Kaido'nun istediği savaş hakkında önemli şeyler konuşuyorlar.
- Bazı sıradan askerler, Kaido'nun oğlunu bulur. Ancak O, Big Mom ile görüşmeyi reddeder. Punk Hazard bölümlerinde yeraltı dünyasının simsarı olarak görünen kişiyle aynı kişi gibi görünüyor.
- Son olarak, düşman, ekibimizin Onigashima'ya saldırdığını öğrenir. Kaido, Uçan Altılı'ya ''Sayılar''la birlikte düşmanı yok etmelerini emreder. Uçan Altılı lideri, savaşa hazır olduklarını söylüyor.
- Gelecek hafta bölüm yok ve muhtemelen spoiler de.


İlk sayfa yorumu satılır :hhh:

İlk sayfadan selamlar :ehe:
 
Son düzenleme:
Flying Six'in önderi Drake kadar var mıdır emin değilim. Drake bir nova ve potansiyeli var. Hele ki denizci olduğunu öğrenmemizle amiral adayı benim için. Şu an Drake sıradan bir flying six üyesi gibi de olsa bence arc içinde sergilediği performansla onlardan güçlü olabilir. Drake yıkımcı alsa şaşırmam. Sanji'ye Queen dşyoruz yahu. xd Yani diyorlar. xd

Şöyle düşünün, Tatlı komutanları hariç kim Bege'yi yenebilirdi? Kaido'nun daha sağlam bir tayfa düzdüğü gerçek ama Drake de Bege'den daha güçlü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık